2777
2789
عنوان

درد دل بیاین لطفا

112 بازدید | 11 پست

باباهای شماهام انقد بهتون تیکه میندازن ، بابای من من که همش بهم تیکه میندازه یا با آدم جنگ داره من که مادر ندارم انگار پدرم ندارم اول تا حالا دعواییه بهش زنگ میگم فردا برات غذا درست کنم میگه انقدم از دست و پا نیفتادم که یه روز نتونم غذا درست کنم جلو دوستاش😔😔

هیچوقت نیس ببینمش تیکه نندازه

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔

پدرت تنهاست . واکنش های تنهاییشه.

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت تنهاست . واکنش های تنهاییشه.

خب بره زن بره منم گرفتار زندگیم

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
مادر منم همیشه با من مث دختر ناتنی رفتار میکنه 

بخدا خسته شدم از دستش بخاطر همینه دوری میکنم ازش

خب بره زن بره منم گرفتار زندگیم

خودت متاهلی؟

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بله

من که پدرم معتاد بود ،طلاق گرفتن از مامانم ... بعدش کلی بلا سر من اومد از بابام .از پول که میومد با آبرو ریزی دم در کارم میگرفت .از آبروریزی که جلوی استادم کرد .از کارای خیلی زشتش که روم نمیشه بگم ...

قدر پدرت را بدون .پدر بودنش مهمه .اگه معتاد نیست .اگه باعث ابروریزی نمیشه ،۱۰۰ نمره از بقیه جلوتری 

من که پدرم معتاد بود ،طلاق گرفتن از مامانم ... بعدش کلی بلا سر من اومد از بابام .از پول که میومد با ...

منم پدرم معتاد بود ، اجاره نشین بودیم، درست سرکار نمیرفت ، مامانم از غصه مرد😥😥😥

منم پدرم معتاد بود ، اجاره نشین بودیم، درست سرکار نمیرفت ، مامانم از غصه مرد😥😥😥

الهی عزیزم 😑 خدا بیامرزدشون ...