2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

78 بازدید | 7 پست

بچه ها من تو اینستا قیمت این گن هارو پرسیدم گفتن 450 هزار اما دیجی کالا بین 200_300هزار قیمت زده بنظرتون کدوم قیمت واقعی هس؟؟ 

کسایی که تاحالا گن ساعت شنی خریدید قیمتش چند بوده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم 450 مثلا اصلش،خوبه تن خورش عالیه من ک استفاده نکردم وقت نشد برم باشگاه،ولی واسه نشستن و راه رفتن یکم سخته چون خیلی سفت میگیره کمرتو،از من از ایناس ک قلاب دارن س ردیف

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
دختر چجوری دلت اومد این همه پول بدی استفاده نکنی

اخه نشد برم باشگاه من کلا ریا نباشه کمرم خودش شکل ساعت شنی چربی هم ندارم امه میخوام باز بهتر بشه حالا ماه اینده اگه باردار نشدم میرم ان شاالله...😄😄

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤