2777
2789

بخدا دارم جون میدم دیگه از همون نوزادیش‌با خوابوندنش مشکل داشتم خواب سبکه وکم میخوابه

صبحا ۶بیداره چه شب ۱۲ بخوابه چه ۱۰شب 

میگه صبحانه میخوام گرسنه اممم میرم صبحانه بهش میدم بعد خوابش میگیره باید دو ساعت بهش ور برم هی نازش کنم روپام تکونش بدم تا بخوابه دوباره ظهر همین برنامه شبم که واویلا 

بخدا ظهرا ۱۵مین میخوابه

اگه نخوابه ۹شب میخواد بخوابه 

دیروز نذاشتم ظهر بخوابه ساعت ۹خوابش برد 

۹نیم بیدار شد تا ۶صبح فرداش جیغ زد که کسل شده 

شوهرمم که میره میخوابه یه تنه من مسئول این بچم خسته شدم بخدااا الان ۳ساعته دارم روپام تکونش میدم گفتم تا ۱۱وربع تکونش میدم خوابید دستش درد نکنه نخوابید میذارمش پشتمو میکنم بهش میخوابم

خوابم نمیادا پاهام داره خورد میشه سر شده

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقتشه

۲سال

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
کولیک.رفلاکس یا الرژی نداره؟؟

کولیک داشت 3ماه جیغ زد تا صبح گذشت 

الان دوسالشه هنوز باخوابش مشکل دارم  دهنم سرویس کرده 

چطور وزن کم کردی؟؟؟ تو چه مدت؟؟؟

با تاپیک بامداد خمار 

۶ماه حدودا

کولیک داشت 3ماه جیغ زد تا صبح گذشت  الان دوسالشه هنوز باخوابش مشکل دارم  دهنم سرویس کرده& ...

پس خوب نشده

پسرمن 8 سالشه هنوزبد خوابه 

3 شب هم بخوابه 7 صبح بیداره

بعدازظهر به زورررر نیم ساعت بخوابه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

همه ی جای منم سرویسه

بعضی بچه ها بد قلقن

دختر منم سه ساله اش

مسولیت صفر تا صدش با منه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
کاشک منم بچه داشتم 😢خوشبحالت

ان شاالله خدا یه بچه اروم خوش خواب خوش قِلق

خوش غذا بهت بده