2777
2789
عنوان

دیگه من کم آوردم از خوابوندن این بچه😒

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 40 پست
حالا قراره برم شربت خواب آور گیاهی از داروخونه بگیرم واسه تنظیم خوابش، نمیدونم جواب میده یا نه، این ...

آخر شبا بهش دوغ بده.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خودش سوره بلده با ۱۲امام موقع خواب اینارو باهم مرور میکنیم خواهر جونم خودش میگه صلوات نفرستادی🤣 ح ...

واای خوشبحالت ماشالا چقدر حرفا بلده بزنه..دخترمن ۲۰ ماهشه فقط میگه دد ماما به به اِدِه ...همه چیزشو فقط با اِه اِه میرسونه بهم اصلا همکاری نمیکنه حرف بزنه

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم باید خوابشو تنظیم کنی ...مثلا شبا راس ساعتو۱۰خاموشی بزن ۱هفته ی اولش خیلی سخته جیغ داد فر ...

اره عزیزم خوابشم ریخته بهم

شوهرم‌ خسته اس میگه من ۹میخوابم میگه تا تونیای خوابم نمیبره اینقدر میگه از تو اتاق صدام میزنه هرچی میگم بخدا این دختر خوابش نمیاد خستم میکنه‌ الان نمیخوابه ولی باید بریم‌مجبوری تا خانم ۳ساعت روسرمن راه بره خوابش بگیره بخوابه

مرسی‌ عزیزم از توضیحاتت باید همینکاروکنم👌🏽👌🏽♥️

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
واای خوشبحالت ماشالا چقدر حرفا بلده بزنه..دخترمن ۲۰ ماهشه فقط میگه دد ماما به به اِدِه ...همه چیزشو ...

اره عزیزم زبونش خیلی زود باز شد ۱۸ماهش که بود همه چیز میگفت عین طوطی ها

مثلا امروز شیطونی کرد گفتم چرا اینجوری کردی کار بدیه

اومده میگه مامان بِخَشین منم ناراحت شدم🤣🤣🤣

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
اتفاقا همین هفته خریدم براش، به خوابیدنش خیلی کمک نمیکنه ولی وقتی خوابید خوابش سنگین میشه یه کمی

ارههه دوغ خوبه ولی دختر من نی نی تر که بود روش اثر میکرد این چیزا دیگه جواب‌گوش نیس😂😂

اره عزیزم خوابشم ریخته بهم شوهرم‌ خسته اس میگه من ۹میخوابم میگه تا تونیای خوابم نمیبره اینقدر میگه ...

طفلی شوهرمنم خیلی خسته ست شبا که میاد...قبلا میرفت تو اتاق میخوابید و ما اینور بودیم تا دخترم خوابش بگیره دیدم اینطوری نمیشه تا نیمه های شب بیدار باید بمونم الان ۳تا تشک میندازم تو پذیرایی دخترمو میزارم وسط ۹شب خاموشی و خواب تا فردا..بخدا راحت شدیم چندوقته هم شوهرم خوابش تکمیله هم خودم خسته و بی خواب نیستم دیگه ..باور میکنی دخترم به تایم خوابش که نزدیک میشه خمار میشه دیگه..سعی کن ایشالا جواب میگیری دوستم و راحت میشین شماهم ..

اره عزیزم زبونش خیلی زود باز شد ۱۸ماهش که بود همه چیز میگفت عین طوطی ها مثلا امروز شیطونی کرد گفتم ...

عززززیزم ماشالا .خداحفظش کنه براتون و عاقبت بخیر بشه شیرین زبون کوچولو

طفلی شوهرمنم خیلی خسته ست شبا که میاد...قبلا میرفت تو اتاق میخوابید و ما اینور بودیم تا دخترم خوابش ...

ان شاالله مرسی بابت راهنماییت عزیزم♥️

عززززیزم ماشالا .خداحفظش کنه براتون و عاقبت بخیر بشه شیرین زبون کوچولو

خیلی ممنونم گلم

بهمچنین عزیزم خیلی لطف کردی