2777
2789
عنوان

لاغری من

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 28 پست
بامداد جون تبریک میگم نی نی تو 😘 میگم مثلا تو کالری مجازیمون اگه همش برنج و نوون شیرنی اینا بخوریم ...

سلام عزیزم 

قربونت 😘😘😘

چرا عزیزم با نون و‌برنج هم وزن کم میکنید ولیرمصرف کربوهیدرات زیاد و شکر متابولیسمتون رو میاره پایین و کم کم کاهشتون کمتر و‌کمتر میشه و همینطور شکم دیرتر تر کوچیک میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش تا پونصد 😧

😧😧 پونصد واسه وزنت خیلی خیلی پایینه 

رژیم درست مصرف کالری خیلی پایین نیست مصرف کالری درسته که با وزنت مناسب باشه 

کالری مناسبت میشه وزن ضربدر بیست منهای صد اگه فست بگیری هم خیلی بهتره دوروز بهت شوک میده ولی اکه فست نمیخوای بگیری 

فرمولش میشه وزن ضربدر بیشت منهای ۲۰۰  یعنی با توجه به وزنت کالریت میشه ۱۶۶۰ کالری در روز 

و با هر پنج کیلو کاهش ۱۰۰ کالری ازین کالری که گفتم کم کن اینجوری پله کانی کالریت رو مصرف میکنی و استپ نمیشی اصلا 

در کنارش هم ورزش کن که شل نشی و متابولیسمت بالا بمونه 

الان راه حل استپت اینه که یک هفته رژیم شوک بگیری بعدش طبق همین کالری که گفتم رژیمت رو شروع کنی 

رژیم شوک توی امضامه 

موفق باشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😧😧 پونصد واسه وزنت خیلی خیلی پایینه  رژیم درست مصرف کالری خیلی پایین نیست مصرف کالری درسته ک ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون که بهم توضیح دادی طی این رژیم شک چاق نمیشم که دوباره ...

بعد اینکه اگه کالری مصرفی رو استفاده کنم چقدر کم میکنم در ماه...

مادرم 🖤
😧😧 پونصد واسه وزنت خیلی خیلی پایینه  رژیم درست مصرف کالری خیلی پایین نیست مصرف کالری درسته ک ...

واسه چاق شدن هم رژیم شوک وجود داره؟ یا فقط لاغر میکنه؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مرسی عزیزم خیلی ممنون که بهم توضیح دادی طی این رژیم شک چاق نمیشم که دوباره ... بعد اینکه اگه کالری ...

قربونت 

نه عزیزم با شوک زیاد نمیشی ممکنه نیم تا یک کیلو‌هم کم کنی فقط حتما باید طبق دستور رژیم باشی کم و زیادش نکنی و وسطش هم وزن نکن  

با این فرمول ماهی ۴ کیلو کم میشی یعنی هفته ای یک کیلو 

واسه چاق شدن هم رژیم شوک وجود داره؟ یا فقط لاغر میکنه؟

نه گلم واسه لاغریه 

برای چاق شدن وزنت رو ضربدر ۴۰ کن و ورزش هم حتما داشته باش و وسط ورزشت مواد حجم دهنده مثل ذرت مکزیکی سالاد ماکارونی و‌موز بخور 

قربونت  نه عزیزم با شوک زیاد نمیشی ممکنه نیم تا یک کیلو‌هم کم کنی فقط حتما باید طبق دستور رژیم ...

مرسی بابت راهنماییت اما میشه روز اول که زده( بالای دوهزار همراه با فست فود ) فست فودمصرف نشه 

مادرم 🖤

عزیزم یہ گروہ لاغری تلگ رام میشناسم خلوتم ھست خوبہ ،اگہ میخوای لینک بدم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
مرسی بابت راهنماییت اما میشه روز اول که زده( بالای دوهزار همراه با فست فود ) فست فودمصرف نشه 

قربونت

آره عزیزم میشه 

ولی برنج بخور 

خیلی ممنون میشه منم بیام تو تاپیکت اعلام کنم وزن و سایزمو

عزیزم شرمنده ام دیگه تا بعد عید عضو جدید نمیگیریم 🌺

قربونت آره عزیزم میشه  ولی برنج بخور

وای عزیزم میشه کمکم کنی 

من طبق رژیم شوک دارم پیش می رم اما با اینکه هزار و دویست کالری بیشتر استفاده نکردم معدم باد کرده شکمو گنده نشون میده ....عادیه ..

بعد اینکه من عادت ماهانه نامنظم و الان دو ماهی میشه که نشدم و سوالم اینه بخاطر غذا خوردن، اینجوری شدم یا بخاطر عادت نشدنم

مادرم 🖤