2777
2789

از ظهر دنبال غربالگری دوم بودم خواستم اول هفته هجدهم برم واسه سونو که به اون سونوگرافی که واسه غربالگری اول رفتم زنگ زدم گفتش حتما حتما باید هجده هفته و سه روز باشی زودتر از این بیای قبول نداریم.منم دیگه گذاشتم شد هجده هفته و سه روز. دیگه سریع رفتم که وقت بگیرم میبینم نوشته پذیرش نداریم دکتر امروز زود میره میگم خب فردا چی؟میگه فردا دکتر نیست پس فردا هم جمعه هست میفته شنبه 😐😐😐یعنی به حد انفجار رسیدم.بعدش رفتم سونوگرافیهای دیگه که لااقل جای دیگه انجام بدم یه عده که انجام نمیدادن یه عده دیگه میگن هر جا nt قبلی رو دادی همونجا باید بری ما نمیپذیریم.هر چی میگم بابا اون دکتر قبلی نیست فعلا. میگن نه برو پیش دکتر خودت.یعنی خدا لعنتشون کنه.یعنی تو این خراب شده شاید اون دکتر اولی اومدیمو مرد ، دیگه هیچ جای دیگه نباید این سونو رو انجام بدن؟؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم، کجایی؟ 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

ببین نگفته حتما ۸ هفته و ۳ روز.

منظورشون بعد از این زمانه.از ۸ هفته و ۳ روز به بعد.

تازه میری سونو میبینی زمانش فرق داره و با توجه ب رشد جنین ، مثلا جلوتر یا عقب تر از ۸ هفته و ۳ روزی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دقیقا حرف منو زدی متنفرم از دکتر بازی

حالا خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال اگه سونو مشکلی هم تشخیص بده خب مگه چکار میشه کرد؟!

با این روال جدید فقط استرس میندازن به جون زن باردار و خانواده های بیچاره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲