سلام دوستان.اومدم یه چیزی بگم ک شاید حرف دل خیلیاس و شاید هم خیلیا این اتفاق واسشون افتاده باشه.
دوستان به نظر من این ک شما چی میخورید به کسی ربطی نداره که تا یه غذای یه مقدار خوب درست میکنید سریع میذارید اینجا و جالبه ک جدیدا هم میگین حامله نیاد.....اخه کی گفته فقط یه حامله ممکنه دلش بخواد.ممکنه یه آدمی بخواد که الان نداره دستش خالیه نمیتونه اون غذارو بپزه شاید از 100 نفری که میبینن 50 نفر دلشون بخواد ک بتونن اونو بپزن یا تهیه کنن بقیه چی؟ تو این وضع گرونی که پیش اومده به نظرم یکم به فکر همدیگه باشیم.شما هرروز بهترین غذارو میخورید شاید یکی مث من 2 وعده غذاش خوبه 2 وعده بده یکیم هست که چند وقت یه بار یه غذای حسابی داره.من خیلی مخالفم.خیلی.......
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خواهرم من یه بارگفتم درباره تغذیه مدرسه که نون پنیرببرن با سیب وهویج منو خوردن که چرا ما که داریم نبایدبچمون کباب نبره موز نبره به ما چه نداره فلان قورتم دادن
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
واقعا یه حسی بهم دست داد چون معمولا هم وفت ناهار و شام این اتفاق بیشتر میفته ک خیلیا گشنشون شده.حالا اصلا ببینیم یکی سر کاره دسترسی نداره تهیه کنه.ینی اون دلش نمیخواد؟فقط میگن حامله نیاد 😂