2777
2789
عنوان

اختلال دو قطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 32 پست
حق داری انتخاب سختی هست... نظر همسرتون چیه؟

اون که میگه از کجا میدونی شاید بچه این ژن رو نگرفت ، همش امید میده و میگه نترس ، اما من راجع به بچه خیلی حساسم و نمیتونم ریسک کنم...

این داروهایی که میخوری چاقت کردند؟

این دارو نه ، قبلش یه دارو دیگه میخوردمتوی دو ماه 10 کیلو چاق شدم😐😐😐😐😐

اسمش یادم نمیاد ، ، ولی الان 5 کیلوشو کم کردم باز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده خودت کی داشته این مشکل رو؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اختلال دو قطبی چیه بچه ها

یه اختلال روانیه که فرد مبتلا دائم دچار حالت افسردگی و یا سرخوشی و مانیا میشه

بعضی ها این توی چند ساعت حالتشون تغییر میکنه بعضی های توی چند ماه

مثلا طرف یهو یجوری خوشحاله و امید به زندگی داره که انگار 100 سال دیگه زندست ، بعد مدت کوتاهی یهو به نا امیدی و شاید خودکشی میرسه

البته این بیماری مثل همه بیماری ها دز کم و زیاد داره و با دارو و رفتار درمانی کنترل میشه اما درمان نداره

25% احتمال داره از طریق ژن منتقل شه اما غیر از حالت وراثت هم افرادی هستند که مبتلا میشن ،

درواقع از هر 100 نفر ، یک نفر دچار اختلال دو قطبیه در دنیا

مادرم خیلی خیلی خفیف و خالم تقریبا شدید.

بازم با متخصص ژنتیک مشورت کنید..ببینید نظر اونها چیه..اونا بیشتر از روانپزشک و متخصص زنان در این زمینه اطلاعات دارن

انشالله که به خوبی پیش میره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
متخصص ژنتیک خوب سراغ دارید؟؟

نه متاسفانه اطلاعی ندارم

آره متوجه میشم اما دائم سعی میکنم کنترلش کنم ، مشکل اینجاست که اختلال دو قطبی فقط کنترل میشه ، هنوز ...

انشالله خدا کمک کنه ،با پزشک مشورت کن،ما که اینجا اطلاعات دقیقی نداریم

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
با ابن توصیف پس منم مبتلا ام میشه بهم بگین چجوری میشه تشخیص داد

خیلی موضوع مفصل و پیچیده ایه ، اگه فکر میکنی دچاری سرچ کن گوگل خیلی خوب توضیح داده و البته حتما حتما به یه روان شناس مراجعه کن عزیزم ، یه لینک هم نفر دوم بعد تاپیکم گذاشته اون خیلی خوبه بخونش