2777
2789
عنوان

تو دلم خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 47 پست
ای جانم انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی😍 لذت میبرم کسایی مثل شمارو میبینم

قربونت گلم مرسی هم چنین

نترس توام تا با شوهرت خوب باشی هم دوس داشته باشین هیچ احدی نمی تونه جداتون کنه

همه مشکل دارن با خانواده شوهرشون..منتها اگه جدی بگیریشون و زیاد اهمیت بدی کش دار میشه و کار به جاهای ...

آخه وقتی به خودم و خانوادم توهین میکنن چجوری بگذرم . سری آخر ننه بی فرهنگش برگشته به من میگه دعا نویسی کردی گذاشته خونه ما در صورتی که دو بار فقط من و دعوت کردن فحش و فحش کاری به من میگه خفه شو گم شو و اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت گلم مرسی هم چنین نترس توام تا با شوهرت خوب باشی هم دوس داشته باشین هیچ احدی نمی تونه جداتون ...

خوبیم با هم دیگه مشاوره هم داریم میریمدخیلی کمکمون کرده دعا کن برامون ....

آخه وقتی به خودم و خانوادم توهین میکنن چجوری بگذرم . سری آخر ننه بی فرهنگش برگشته به من میگه دعا نوی ...

چرا میخوای با همچین آدمی و خونواده ای وصلت کنی؟

خب مشخصه تهش چیه از الان

از این ازدواج صرف نظر کن به نظرم

آخه وقتی به خودم و خانوادم توهین میکنن چجوری بگذرم . سری آخر ننه بی فرهنگش برگشته به من میگه دعا نوی ...

گلم بنظرم تجدیدنظر کن در ادامه رابطه،شما اگر ازدواجتونم سر بگیره آیا 

یک عمر میتونید این توهینهارو تحمل کنید،این خانواده قراره بشن خانواده پدری بچه هاتون .

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

ازدواج نکنی خیلی بهتره 

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙
حالا بذار ازدواج کنی بعد انقدر درمودشون بد بگو!خیلی عجیبن برام کسایی که ازهمون اول باخانواده شوهرشون ...

من خیلی خیلی باهاشون خوب بودم و صبوری کردم ولی از روز اول با من دشمنی بستن تا یه مدت هرچی گفتن سکوت کردم و خوبی کردم خواهره بهم توهین کرد بعد یه مدت گفتم بزرگتره من خودم ازش معذرت خواهی کردم . ولی بازم با من بد صحبت کرد

عزيزم زندگي مشترك فقط همسرت نيست، تو فرهنك ما نقش خانواده همسر خيلي پررنگه، اگه واقعا باهاشون مشكل ...

رفتیم مشاوره گفت دوازده جلسه بیاید اگر مشکلتون حل نشد جدا بشید کمکمون کرده تا اینجا ولی دو دلم خودمم راستش و بخوای ولی خیلی دوسش دارم 

چرا میخوای با همچین آدمی و خونواده ای وصلت کنی؟ خب مشخصه تهش چیه از الان  از این ازدواج صرف ن ...

نامزدم خیلی خوبه خیلی دوسم داره خیلی هوام و داره عیب و بدی هایی هم داره ولی خوبیاش بیشتره خانوادش خیلی لجنن خیلی زندگی اون یکی پسرشم بهم ریخت پسرش ۴۸ سالشه الان طلاق گرفته

رفتیم مشاوره گفت دوازده جلسه بیاید اگر مشکلتون حل نشد جدا بشید کمکمون کرده تا اینجا ولی دو دلم خودمم ...

باور كن منو

بزاي بِه زندگي فقط عشق كافي نيست

اونقدر زندگيا بوده كه با عشق شروع شده و بِه طلاق و تنفر ختم شده !

اگه مشاور بهتون اكي رو نداد خاهشت تمومش كن

خودت و روحت و وجودت رو پاي عشق نسوزون عزيزم

نامزدم خیلی خوبه خیلی دوسم داره خیلی هوام و داره عیب و بدی هایی هم داره ولی خوبیاش بیشتره خانوادش خی ...

والا خونواده مهمتره و اینکه تو بخوای نخوای تو اون خونواده بزرگ شده. زندگیم جنگ نیست هی بخوای یکیو بکشی طرف خودت و خودتو اثبات کنی و...

من جای تو بودم یه مدت تحمل میکردم دوری و نا احتی جداییو اما تموم می کردم

والا من و با سلام و صلوات خواستگاری کردن و با هزار بار اومدن و رفتن بابام راضی شد اینه وضعم  و ...

منم برای خاستگاری بابام خیلی معطلشون کرد و اینا الان تو نامزدی اینجوری شده