2777
2789
عنوان

شوهرم نصف شب از خونه رفت بيرون موبايلشم خاموشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 79 پست
اصلاً به شوهر من حرف اثر نميكنه

پس بیخیال اگه میتونی بشین حرفاتو با خواهر شوهرات در میون بذار .وقتی تو نیستی مطمعن باش خواهر شوهرات نسیحتش میکنن 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
آخه شرايط منو نميدونين خيلي سخته  پدرم هم مشكل قلب داره هم مشكل عصبي داره طلاق و اينجوررچيزا بر ...

پس عزیزم سعی کن با زبون خوش همسرت جذب خودت بکنی با هم حرف بزنین ببین مشکلتون چیه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیاد سخت نگیر من و شوهرمم دوروز دعوا داشتیم امروز ظهرم ظرف زیتون رو پرت کرد شکوند رفت سر کار ا ...

خدا چرا جوابشونو نميده هزار مدل دروغ بهم گفته الانم ميگه هميني كه هست اصلاً از اين به بعد هيچ چيزي بهت نميگم

آخی عزیزم سر چی دعوااتون شد منم یبار از شوهرم در حد مرگ کتک خوردم وقتی یادم میاد ازش متنفر میشم

سر خيلي چيزا ،ديروز من بيرون يادم رفته عابر بانكم جا مونده بود خونه شوهرم نرفته بود سر كار زنگ زدم بيا دنبالم عابر بانكم جا مونده نميتونم بيام خونه ميگه موتورم دست داداشمه رفته كار انجام بده ميگم خب بگو بياد كار اون واجب تر از منه ،گفت نميتونم بگم بيا بايد كارشو انجام بده بعد بياد منم دعوام شد باهاش ١ساعت پياده اومدم آقا تازه نزديك خونه اومده دنبالم 

سر خيلي چيزا ،ديروز من بيرون يادم رفته عابر بانكم جا مونده بود خونه شوهرم نرفته بود سر كار زنگ زدم ب ...

منم از ترسم سوار شدم رو موتور غر زدم اومد تو خونه انقدر مشت و لگد زد بهم كه تمام بدنم داغونه از درد

سر خيلي چيزا ،ديروز من بيرون يادم رفته عابر بانكم جا مونده بود خونه شوهرم نرفته بود سر كار زنگ زدم ب ...

ای بابا خیلی بدم میاد از مردایی ک اولویت اول زن و بچشونه نیست یعنی چه اخه

ای بابا خیلی بدم میاد از مردایی ک اولویت اول زن و بچشونه نیست یعنی چه اخه

بعد زنگ زده به مامانم باصداي وحشتناك كه بيايد دخترتونو جمع كنيد خسته شدم كلي كولي بازي در آورده بعد آروم شده 

بعد زنگ زده به مامانم باصداي وحشتناك كه بيايد دخترتونو جمع كنيد خسته شدم كلي كولي بازي در آورده بعد ...

اخی عزیزم چی کشیدی

منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه گاهی وقتا ولی نمیزاره خونواده ها بفهمن یبار در حد مرگ کتکم زد فرداش خونوادش خواستن بیان شهرمون پیشمون براشون بهونه اورد ک نیان نفهمن