2777
2789
عنوان

شوهرم نصف شب از خونه رفت بيرون موبايلشم خاموشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂بابا نگرااان نباش شوهر منم امشب گزاشت رفت دوساعت بعد اومد کلی دعوامون شد کلی نگرانش شدم تازه مامانمینام بودن خونمون ب درک بابا بیخیال

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

یه بار شوهر منم همچین کاری کرد وقتی اومد خونه بهش گفتم برات متاسفم تو هم مرد میگن مثل زنا گذاشتی رفتی خجالت نمیکشی وو.... دیگه ار اون موقع وقتی دعوامون میشه دیگه نمیره بیرون 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
بزار گمشن منم قبلا تا میگفت میرم بیرون انقدر گریه میکردم نمیذاستم یکبار نفسم بند اومد بعد الانم که ه ...

واااي دقيقاً شوهر منم منو با پدرم تهديد ميكنه ،تا ميخوام اعتراض كنم به كاراش گوشي رو ميگيره دستش به بابا يا مامانم زنگ ميزنه اعصابه اونا رو خورد ميكنه بعضي وقتا هم تا ميخواد شروع كنه به تهديد كه زنگ ميزنم به بابات من ميگم گوه خوردم غلط كردم حق با توعه چون بابام  دو ماهه قلبشو عمل كرده اصلاً استرس و عصبي شدن براش خوب نيست 

چه جوري بخوابم قلبم داره از جا كنده ميشه از حرص ميدونه چقدر از تنهايي ميترسم

تو یه مثل من کاری کردی که میدونه وابستشی حتی کتکت هم بزنه به کسی نمیگی میدونه بدون اون نمیتونی بخاطر اون باخیال راحت  هر کاری دلش بخواد میکنه 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
تو یه مثل من کاری کردی که میدونه وابستشی حتی کتکت هم بزنه به کسی نمیگی میدونه بدون اون نمیتونی بخاطر ...

نه بيشتر از وابستگي به خاطر خانوادم تحمل ميكنم 

واااي دقيقاً شوهر منم منو با پدرم تهديد ميكنه ،تا ميخوام اعتراض كنم به كاراش گوشي رو ميگيره دستش به ...

خودتو نترسون به پدرت مادرت همه چیو بگو نزار بترسن از زنگش 

چندباری پدرتون بشوره بزارتش کنار همسرتون را آدم میشه برا چی التماس ولش منم به خاطر ابرو بودم ولی الان بیخیال شدم بزار هر غلطی دلش بخاد بکنه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
همیشه تو کوتاه بیا تا باعث دلخوری بیشتر نشه

چقدر كوتاه بيام دارم آتيش ميگيرم اين چند روزه هزار جور بلا سرم آورده بدنم هنوز درد ميكنه از جاي مشت و لگداش 

خواهرندارم. اي كاش داشتم ميتونستم دردمو به يكي كه دلسوزمه با خيال راحت بگم دلم داره ميتركه

عزیزم زیاد سخت نگیر من و شوهرمم دوروز دعوا داشتیم امروز ظهرم ظرف زیتون رو پرت کرد شکوند رفت سر کار الانن من درد دارم اون مث خرس خوابیده میگه به دردت فکر نکن خوب میشه

خودتو نترسون به پدرت مادرت همه چیو بگو نزار بترسن از زنگش  چندباری پدرتون بشوره بزارتش کنار هم ...

آخه شرايط منو نميدونين خيلي سخته  پدرم هم مشكل قلب داره هم مشكل عصبي داره طلاق و اينجوررچيزا براش فاجعه است