امروز سر يه موضوعي خيلي دلمو سوزونده بود خيلي حالم بد بود داشتم حرف ميزدم گفت يك كلمه ديگه حرف بزني ميرم بيرون گفتم برو اونم رفت مطمئنم رفته خونه مادرش منو تنها گذاشته تو خونه نصفه شبي دارم آتيش ميگيرم خيلي داغونم دوست دارم بميرم هيچ راهي ندارم به جز مرگ با اين مرد زبون نفهم خيلي سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار شوهر منم همچین کاری کرد وقتی اومد خونه بهش گفتم برات متاسفم تو هم مرد میگن مثل زنا گذاشتی رفتی خجالت نمیکشی وو.... دیگه ار اون موقع وقتی دعوامون میشه دیگه نمیره بیرون
💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
بزار گمشن منم قبلا تا میگفت میرم بیرون انقدر گریه میکردم نمیذاستم یکبار نفسم بند اومد بعد الانم که ه ...
واااي دقيقاً شوهر منم منو با پدرم تهديد ميكنه ،تا ميخوام اعتراض كنم به كاراش گوشي رو ميگيره دستش به بابا يا مامانم زنگ ميزنه اعصابه اونا رو خورد ميكنه بعضي وقتا هم تا ميخواد شروع كنه به تهديد كه زنگ ميزنم به بابات من ميگم گوه خوردم غلط كردم حق با توعه چون بابام دو ماهه قلبشو عمل كرده اصلاً استرس و عصبي شدن براش خوب نيست
خواهرندارم. اي كاش داشتم ميتونستم دردمو به يكي كه دلسوزمه با خيال راحت بگم دلم داره ميتركه
عزیزم زیاد سخت نگیر من و شوهرمم دوروز دعوا داشتیم امروز ظهرم ظرف زیتون رو پرت کرد شکوند رفت سر کار الانن من درد دارم اون مث خرس خوابیده میگه به دردت فکر نکن خوب میشه