2777
2789
اصلا نمیبینمش که  باهاش حرف بزنم فقط یه اخر هفته پیشم هست شب که میاد خونه انقدر خسته هست ح ...

شوهرمنم همینجوره شام میخوره تلویزیون میبینه ما خیلی زیاد باهم حرف بزنیم یه ساعت به مدت که کارنمیکرد یعنی کاری نبود که انجام بده الانم میگم جهنم به پولی دربیاره دیگع از این وضعیت لعنتی خسته شدیم شش هفت سال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=117170813]۲ماهه[/QUOTE اهل برنامه چیزی نیست یعنی دود دم ، دوماه که اصلا نباید اینجوری باش ولی بنظرم من علاقه از این شماوجود نداره طبق تجربه وزندگی که خودم دارم میکنم 

شوهرمنم همینجوره شام میخوره تلویزیون میبینه ما خیلی زیاد باهم حرف بزنیم یه ساعت به مدت که کارنمیکرد ...

من سه روز چایی زعفران خوردم واسه اینکه ۱هفته زودتر پریود شم بعد امروز انقدر درد داشتم اصلا نمیتونستم تکون بخورم از خواب بیدار شدم دیدم تخت شده پره خون زنگ زدم گفتم لطفا بیا خونه من حالم خیلیی بده گفت نمیتونم کار دارم چایی بخور خوب میشی  گفتم کارم از چایی گذشته گفت من کار دارم باید برم انقدر گریه کردم که حد نداشت😔

من سه روز چایی زعفران خوردم واسه اینکه ۱هفته زودتر پریود شم بعد امروز انقدر درد داشتم اصلا نمیتونستم ...

ممکنه فشار زندگی هم رودوشش سنگینی کنه شغلش چیه مگه تابخوای به مردا عادت کنی یخورده زمان میبره 

حسابداره ولی حسابداره شرکت های بزرگ واسه همین سرش شلوغه

باید یروزی بشین جدی باهاش حرف بزنی بگی بخواد از اول زندگی اینجوری پیش براصلا نمیشه یطرف نمیشه که فقط به کار بچسبی پس منوو برای چی گرفتی .باید هرجورشده صحبت کنی حساب کاردسش بیاد اینجوری خودتو اذیت کنی فایده نداره باطری گوشی داره خاموش میشه  روزت بخیر عزیزانشاالل....مشکلت بزودی برطرف بشه