2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام ادمایی که اطرافم هستن مریضن.پدر بزرگم داره بیناییشو از دست میده.پدرم توی چشمش چربی زده.مامانمم ...

منم خیلی ناراحتم . مادرم مریضه و اختلال روانی داره ... 😔😔

من و خواهرم هیچ وقت نمی‌تونیم ازدواج کنیم چون همه ی مادر ها بخوان عروس بگیرن اول میرن مادر دختر و میبینن 😔 پسرام که الان معیارشون شده خوشگلی ...

دلم میسوزه واسه خواهرم ... سی سالش شد هنوز مجرده... 

مسئولیت زندگی چندین ساله که رو دوش من و خواهرمه 😔

خدا سلامتی بده به مادر پدرت ...

من غصه دارم ...  چقدر سرنوشت نامرده ...  من خیلی ساده و مهربونم بودم خیلی  .... س ...

منم مثل خودت بودم، فکر میکردم همه مثل خودم هستن اما از صمیمی ترین دوستمم ضربه خوردم و... خیلی اتفاقات بدتر.

اما من با خدا قهر نگردم چون تنها کسی که میتونست کمکم کنه تا دوباره سرپا بشم خدا بود.

از یه جایی به بعد همه چی خوب شد.

شاید زخم های گذشته خوب نشدن و فراموش نشدن اما قابل تحمل شدن و کم ارزش به مرور

متهلم فکرم همش درگیره چند روزه شوهرم باهام سرده همیشه شبا دیر میاد خونه تا میرسه هم میره تو تخت مستق ...

خیلی بده برای کجاییی ثنا جای سرش گرم نشده یااینکه ازاولم اخلاقش اینجوری بودش

منم خیلی ناراحتم . مادرم مریضه و اختلال روانی داره ... 😔😔 من و خواهرم هیچ وقت نمی‌تونیم ازدواج کن ...

هیچ موقعه امیدت ازدست نده بعضی موقع هاا میگم خدایا چراباید این همه ب، عدالتی بین بنده هات وجود داشته باش خودتون دوراز جون مریض نیستید  

خیلی بده برای کجاییی ثنا جای سرش گرم نشده یااینکه ازاولم اخلاقش اینجوری بودش

نمیدونم الان ۲ماهه ازدواج کردیم دیروز روی کمرش جای زخم بود ازش پرسیدم این چیه خیلی عصبانی شد بعد ازش پرسیدم دوستم داری بعد هیچی نگفت گفتم چرا عصبانی هستی گفت چون خیلی این سوالو میپرسی

کارش اینجوریه که باید از صبح بره تا شب 

وای خیلی خسته شدم 😔

تهرانی هستم

نمیدونم الان ۲ماهه ازدواج کردیم دیروز روی کمرش جای زخم بود ازش پرسیدم این چیه خیلی عصبانی شد بعد ازش ...

اگه اخلاقش ازاول اینجوری ب، اهمیتی میکنع  یعنی  فک نکنم دوستداشتنی درکارباش این واکنش هاروازخودش نشون میده با ایینکه از این شرایط ووضعیت زندگی خسته شده یاهمون میشه که سرش جای گرم باش به موقع که تو حال وهوای خودش حوصله دار باهاش گفت وگوو من شاید کارت راه افتاد لااقل میفهمی مشکلش چیه 

اگه اخلاقش ازاول اینجوری ب، اهمیتی میکنع  یعنی  فک نکنم دوستداشتنی درکارباش این واکنش هارو ...

اصلا نمیبینمش که  باهاش حرف بزنم فقط یه اخر هفته پیشم هست شب که میاد خونه انقدر خسته هست حتی حال نداره لباسشو عوض کنه من میرم کمکش براش لباساشو عوض میکنم بعد هم میخوابه من باز تنها میمونم 😔😔 اخلاقش روزای اول خیلی بهتر بود مرتب بهم پیام میداد حالمو میپرسید سعی میکرد زودتربیاد خونه ولی الان نه