2777
2789
عنوان

مامانا .باردارا میشه بیاید کسی و ندارم که ازش سوال کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا

بیخیال بابا

مامانم و خالم من و پسرخالمو که حامله بودن پدرشون فوت شد از شدت گریه آمبولانس میومده بالاسرشون

قلب من که سالمه

پسر خالمم صب میزنگم میپرسم ببینم ایست کرده یا نه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

حتنا فشارش بالاپایین شده ک جنین اینطور شده فشار خیلی بالا یا پاییم بله میشه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چرا گریه میکنی????

نمیدونم اینقد حساس شدم سر هرچی فوری بغض میکنم و اشک

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
منم گریه میکنم نگران نباش عادیه دوستان اسم دختر قشنگ پیشنهاد میدین هنوز نتونستم تصمیم بگیرم

ترانه.ترنم.ارغوان.سودا.سلوا.مروا.سایدا.اوین.دلسا.دلارام.ثنا.ثمین.منم هنوز اسم انتخاب نکردم😓

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
ترانه.ترنم.ارغوان.سودا.سلوا.مروا.سایدا.اوین.دلسا.دلارام.ثنا.ثمین.منم هنوز اسم انتخاب نکردم😓

ممنونمم

سخته انتخاب اسم واقعا

یه ماه دیگه زایمانمه هنوز انتخاب نکردم

گاهی میگم بهار بذارم

گاهی ثمین

گاهی بارانا

مهرسا

بازم میمونم

خانواده هامونم مذهبی ان نمیدونم چه کنمم

ممنونمم سخته انتخاب اسم واقعا یه ماه دیگه زایمانمه هنوز انتخاب نکردم گاهی میگم بهار بذارم گاه ...

این اسمایی که گفتی قشنگن دیگه انتخاب کن.من عاشق اسم بهارم چون دخترم اخر اسفند دنیا میاد خیلی دوست داشتم بزارم ولی برادرزاده شوهرم اسمش بهاره😓

جدا اسم بهار قشنگه؟ خدایا کمکم کن اسم قشنگی انتخاب کنم    

اره بنظرم قدیمیم نمیشه.