عزیزم من تاپیک نزدم اینا خوبن یابدن تاپیک زدم کدومش .پس کسی که ازهیچکدوم خوشش نمیاد لازم نیست بیاد ت ...
ولی از بین این چهار تا اسم نفس و سامین بیشتر بهممیان
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
عزیزم خیلیا گفتن خوب نیست ولی محترمانه گفتن.من که باکلی ذوق اسم انتخاب کردم خیلی زشته که یکی بیاد او ...
آره نباید اونجوری میگفت.ولی وقتی انتخاب کردی،دیگه نظرسنجی واسه چی بود گلم؟؟همونی که به دلت نشسته رو انتخاب کن.کاری به بقیه نداشته باش.نظرا متفاوته عزیزم
من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
من اسم مذهبی دوست دارم قطعا الان تایپک بزنم همه میگن قدیمیه و بهم نمیان اینا فقط تو دل ادم خال ...
خداحفظشون کنه واستون.من کلا ازاسمای من درآوردی بدم میاد ولی قطعاتحقیقدکردم راجع بهشون و برای خودم قشنگه این اسما.قبول کنید بده که آدم اون شکلی مثل اون خانوم نظربده
خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤