2777
2789
عنوان

واسه دوقلودختروپسر کدوم اسما قشنگتره؟؟؟نظربدین.مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 55 پست
خداحفظشون کنه واستون.من کلا ازاسمای من درآوردی بدم میاد ولی قطعاتحقیقدکردم راجع بهشون و برای خودم قش ...

خدا عزیزای شما رو هم حفظ کنه 👶👶

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نلین یعنی رنگین کمان.سامین یعنی منصوب به سام.که سام هم یه اسم اصیل ایرانیه.نفس هم که معلومه معنیش پس ...

همون دیگه دقیقا همینا چون واقعا ازاسمای من درآوردی بدم میاد.بخدا حالم گرفته شد.حتی اگرآدم خوششم نمیاد نبایدبیادبه یه مادر باردار اینطوری بزنه توحالش.منم خیلی جاها تونظرسنجی ها ازاسم خوشم نیومده ولی ترجیح دادم نظرندم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
یه خورده مودب باشی ب نظرم بهتره مامان نلین ونالین😐😐

مامان دوتا پرنسس😊

شماهم تاچیزی بهت ربط نداره نظرنده

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
مامان دوتا پرنسس😊 شماهم تاچیزی بهت ربط نداره نظرنده

ب نظرم ک اینجانظرای دیگران وخواسته بودی ک یه کاربرنظرشودادومنم باهاش موافق بودم...ب نظرم لایق نظردادن نیستی عزیزم بای بای

مامان دوتاپرنسسم  
سویچ مگه اسمه🤔

سوییچ ن سوینچ

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ب نظرم ک اینجانظرای دیگران وخواسته بودی ک یه کاربرنظرشودادومنم باهاش موافق بودم...ب نظرم لایق نظرداد ...

توخوبی عزیزم توخوبی