2777
2789
عنوان

واسه دوقلودختروپسر کدوم اسما قشنگتره؟؟؟نظربدین.مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 55 پست

هورشو هاوش

هورش و کوروش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وا چه بی اعصاب! خداشفات بده بیچاره اون بچه هایی ک تو تربیت کنی🤨

بی اعصاب تویی که یه مادر میاد نظرسنجی اسم بچه هاشو بکنه اینطوری حرف میزنی

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نلین قشنگ نیست

سامین خوبه ولی بزرگ بشه بهش نمیاد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بی اعصاب تویی که یه مادر میاد نظرسنجی اسم بچه هاشو بکنه اینطوری حرف میزنی

ناراحت نشو عزیزم،خب ایشونم نظرشو گفته😘بنظر منم اسمای خوشگل تریم هست که بخوای واسه نی نیای گلت انتخاب کنی

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
نلین قشنگ نیست سامین خوبه ولی بزرگ بشه بهش نمیاد

مرسی ازنظرتون❤

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
ناراحت نشو عزیزم،خب ایشونم نظرشو گفته😘بنظر منم اسمای خوشگل تریم هست که بخوای واسه نی نیای گلت انتخا ...

عزیزدلم خب هرکسی یه نظری داره ونظرهرکسی محترمه.ازنظرمن وهمسرم اسمای دیگه قشنگ نبودن.ازاول همسرم نفس دوست داشت وماسعی کردیم یه اسم پیداکنیم به اون بخوره

من دوقلوهامو ميخام بذارم متين و تمنا برام مهم نيس ك به هم نمياد

آفرین.❤

و ب اینم میگی اسم؟؟؟ بابا کلی اسمهای قشنگ هس اینا وچین

عزیزم ازنظر ما قشنگن😊

عزیزم ازنظر ما قشنگن😊

خب وقتی همینا رو دوست داری چرا نظر سنجی میکینی 

وقتی تاپیک میزنی نظر بدن 

خب جنبه اش هم باید داشته باشی

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزدلم خب هرکسی یه نظری داره ونظرهرکسی محترمه.ازنظرمن وهمسرم اسمای دیگه قشنگ نبودن.ازاول همسرم نفس ...

آره موافقم.ایشونم منظور بدی نداشت عزیزم.نفسم اسم قشنگیه😍کلا هر اسمی واسه یه نفر خوب بنظر میاد.کاملا سلیقه ایه.ایشالا که صحیح وسالم بیان تو بغلت.اسمم انتخاب میشه

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
خب وقتی همینا رو دوست داری چرا نظر سنجی میکینی  وقتی تاپیک میزنی نظر بدن  خب جنبه اش هم ...

عزیزم من تاپیک نزدم اینا خوبن یابدن تاپیک زدم کدومش .پس کسی که ازهیچکدوم خوشش نمیاد لازم نیست بیاد تاپیک من ونظر بده.نپرسیدم خوبه یابد که جنبه داشته باشم یانداشته باشم

عزیزدلم خب هرکسی یه نظری داره ونظرهرکسی محترمه.ازنظرمن وهمسرم اسمای دیگه قشنگ نبودن.ازاول همسرم نفس ...

نفس و نویان

نفس و نیکزاد