2777
2789
عنوان

برنج

218 بازدید | 34 پست

سلام خانومای عزیز الان دیدم تو خونه حشره کوچیک پرواز میکنه بعد در برنج رو که باز کردم دیدم دوتاهم از توش پرید بیرون بنظرتون الان چیکار کنم بندازمش دور برنجو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم. بزار تو سینی بعد بزار تو آفتاب..اگه افتاب ندارید بزار رو شوفاژ. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
الان فعلا دیگه افتاب نیس که خراب نشه بنظرتون بذارم رو بخاری؟

نه خراب که نمیشه. معمولا برنج حشره میزنه. حالا یا رطوبت گرفته یا خیلی تو گرما مونده. 

بزار رو بخاری چیزیش نمیسه نگران نباش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
الان فعلا دیگه افتاب نیس که خراب نشه بنظرتون بذارم رو بخاری؟

توی افتاب نذار،وقتی دم کنی برنجت شفته میشه،یکم بابرنجت نمک بریزوتمام

لطفالایک نکنید،ممنون