2777
2789
عنوان

برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پهن کردم رو دسمال دیدم چنتا حشره ریز توشه فکر کنم اونان ک بزگ شدن

برنج اینقدر کهنه خوب نیست. بوی بدم میگیره. زود بپز بخورشون. برنج جای خنک بزار کم کم بیار آشپزخونه. همیشه توش نمک، فلفل قرمز درسته یا میخک یا حبه سیر بریز.

برنج اینقدر کهنه خوب نیست. بوی بدم میگیره. زود بپز بخورشون. برنج جای خنک بزار کم کم بیار آشپزخونه. ه ...

نه عزیزاتفاقابرنج هرچی بمونه بهتره،شایدکنارچیزی بوده بدخورشده 

لطفالایک نکنید،ممنون
این حشره مال برنج نیست احتمالایه چیزدیگه حشره زده توبرنجاتم رفته

نمیدونم والا احتمال داره از قبل تو مغازه اونجوری باشه بعد اینجوری بزرگ بشه اخه ما دونفریم زیادم برنج نمیخوریم ک بگم مال خیلی وقت پیشه

آخه نه اینقدر که حشره بزنه دیگه. یک سال میگن بمونه خوبه. برنج مونده بو میگیره.

چی بگم عزیز ماهمیشه چندتاکیسه میگیریم میزاریم بمونه قدیمای رواستفاده میکنیم اصلابونمیده خوش طعم ترم هست،خیلیم برکت میکنه

لطفالایک نکنید،ممنون
چی بگم عزیز ماهمیشه چندتاکیسه میگیریم میزاریم بمونه قدیمای رواستفاده میکنیم اصلابونمیده خوش طعم ترم ...

مثلا چقدر بمونه؟ چجوری نگهداری میکنین، توش چی میریزین؟ به منم یاد بده. کجا نگه میدارین؟؟؟

اینم عکسش

حشزه برننج خیلی ریزتره.  اگه برنج رو تو ظرف لاکی نگه داری کنید و توش سیر خشک بذارید و درشم محکم ببندید.  هیچوقت حشره نمی زنه.. ما شمالیا اینطوری نگهمی داریم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
نمیدونم والا احتمال داره از قبل تو مغازه اونجوری باشه بعد اینجوری بزرگ بشه اخه ما دونفریم زیادم برنج ...

نه فدات هرچیم بزرگ بشه حشره ی برنج این شکلی نیست،اگرتوی مغازه ی منتقل شده ازیه چیزدیگه بوده،فقط حبوباتتم چک کن

لطفالایک نکنید،ممنون