2777
2789
عنوان

همه میگن بذار شوهرت برات خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 31 پست

عزیزم نمیدونم پیامم و میخونی یا نه اتفاقی تاپیکات و خوندم چندتاشون رو تقریبا میدونم مشکلت چیه چون شوهر خودمم همینجوره ولی نه به شدت شوهر شما فقط اومدم یه چیز بهت بگم این اقا برات شوهر بشو نیست بخدا قسم صد سال دیگه هم بمونی درست نمیشه خساستش شاید کمی بهتر شه ولی رابطه جنسیش هرگز بهتر نمیشه تعجب میکنم تو دوران عقد میدونستی و باز ادامه دادی بعد ازدواج بدتر و بدتر میشه چرا نرفتی مشاوره وقتی شوهرت دوس نداره لباس باز جلوش بپوشی؟؟ احتمالش هست شوهرت گرایش جنسیش فرق بکنه یا همجنسگرا باشه فقط محض رضای خدا بچه دار نشو که نابود میشی یه سال دیگه بمون اگه درست نشد فکری به حال خودت بکن من این راهو رفتم اگه دوس داشتی درخواست دوستی بده تا بیشتر برات توضیح بدم 😔😔

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.