2777
2789
عنوان

همه میگن بذار شوهرت برات خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 31 پست

شوهر من ماهی پنج تقریبا گاهیم بیشتر درمیاره ولی چون میخوایم خونه بسازیم رسیدیم در حد بخور و نمیر😑

الان دو هزار تومن تو کیفمه😁منتظرم دهم بشه معیشتی رو بریزن😥😁اگه بریزن تازه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمم خرج نکرده برات خوب گرفته یکمم مدیریت داشته باشی هم افسرده نمیشی هم یه چیزی برای خودت جمع کردی 😊

نمیتونم جمع کنم.خودم نمیخوام اینطوری باشم اما دست خودم نیس.

می دانم که روزهای خوبی در راه است
من همه پولمو خرج خودم میکنم در ماه.هر ماه مانتو میخرم و لباس.

گلم درآمد ما از شما بیشتره ولی من انقدر خرج خرید و آرایشگاه و ... نمیکنم. سعی کن با این شرایط مملکت و اوضاع اقتصادی یکم بیشتر پس انداز کنید، اتفاقات آینده رو کسی خبر نداره و یهو پیش میان. پس انداز یه اطمینان خاطره واسه آدم و لازمه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

ببین عزیزم در مورد این چیزا رو نمیشه برا هه یه نسخه پیچید بستگی داره که همسرتون خسیس نباشه این چیزا ذاتیه ولی به نظرم حقوق خودتونو بدین به همسرتون و از خودش بگیر اینجور هم حس تامین کننده گی همسرت حفظ میشه هم هر چی بخوای حتی بیشتر ازش میگیری 

چطوری پس انداز میکنی

هر ماه یه لیست از هزینه های اون ماه رو مینویسم و پولشون رو کنار میذارم و یه مبلغی هم بعنوان خرج خونه. بقیه اش رو تو یه حساب که عابربانکش دم دست نیست میریزم. یکم جمع میشن گاهی باهاش سکه میخرم که مثل پول نقد زود قابل خرج کردن نباشه و بمونه.

زیاد پاساژ گردی و مراکز خرید نمیرم که وسوسه نشم. تفریح و خرید و آرایشگاه هم برنامه خاص خودشونو دارن هروقت لازم باشه میرم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
ببین عزیزم در مورد این چیزا رو نمیشه برا هه یه نسخه پیچید بستگی داره که همسرتون خسیس نباشه این چیزا ...

اینجوری ک ب فنا رفتم.استقلالم هم ازبین میره

می دانم که روزهای خوبی در راه است

عزیزم نمیدونم شما نرمال نیستی یا من...😟

اینهمه براتون خرید کرده و میگید کمه

ببخشید شما ولخرجی زیاد

به خرف بقیه چیکار داری...من از پول شوهرم پس انداز میکنم روز مبادا میدم به خودش ..جیکار میشه کرد زندگیه زرنگ بازی که نیست...چیزیم بخوام هودش میگیره ولی دیگه نه زیاد از حد .خب تو این اوضاع واقعا هزینه ها کمر شکن شده

تو شش ماه اینهمه چی خریده به غیر از ماهیانه تازه غیر ازوقتایی که حالا به فرض ببرت بیرون.و شام و این چیزها باشه.

مگه یه ادم با سه تومن حقوق که یه تومنم قسط داره با این همه گرونی دیگه باید چکار کنه.😐😐😐😐

والا من موندم چطور واسه خرج خونه کم نمیاره