2777
2789
عنوان

لعنت به جاری😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتخمدونات حواله اش کن 

انقد اذیتم کرده حواله اش کردم هیچی نشده😢😢

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اخه جون بچمونو قسم داده😔😔

بس کنید تو رو خدا 

یعنی انقدر این مسئله جاری براتون مهمه .خوش بحالتون 

اصلا فکر کن جاری وجود نداره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اون که معلومه با یه جمله شوهرت سوخته تو خودتو قاطیش نکن که تو رم میسوزونه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
همین که شوهرت هواتو داشته کافیه ولش کن

همش تقصیر اونه😭😭دوسال پیش که دعوامون شد پشت اونو گرفت 

حالا تازه یادش افتاده طرف منو بگیره😭😭😭😭

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بی محلی خودش از صدتا فوش بدتره 

از اول تا حالا بی محلی کردم بدتر پرو شده هرجا نشسته ازم بد گفته

پس توقع داشتی وایسته نگات کنه

خوب کرده

شوهرت جرا خودشو نخود کرده بود

والا من بودم تلفنی نمیگفتم اول می اومدم اون برادر شوهرو بعدم زنشو بعدم قهوه ای میکردم

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بی محلی کنی بهتره  لهترین کار اینه به چشمت نیاد اصلا واز بالا برخورد کنی باهاش الان زنگ‌بزنی ...

از اول تا حالا بی محلی کردم جواب ندادم ولی ول کنم نیست

ول کن عزیزم تو تصوراتت فک کن جلوت نشسته هرچی دلت میخواد بهش بگو تا خالی شی.درکل باهاش فعلا تماس و اینا نگیر.بعدا هم به همشون بگو منم حرف زیاد بلد بودم تا مثل خودش حرف بزنم اما شوهرم اجازه نداد گفت اعصابت بهم میریزه ولش کن