2777
2789
عنوان

لعنت به جاری😔😔😔

1186 بازدید | 68 پست

من و جاری بزرگم  دو ساله باهم قهریم الان اون با جاری دومیم دعواشون شده شوهرم برگشته جلو شوهر جاری اولی گفته همه ی فتنه ها مال زن توعه(بخاطر اذیت هایی که دوسال در حقم کرده) اونم رفته به زنش گفته زنگ زده به شوهرم دعوا چرا همچین چیزی گفتی همش هم پشت سر من حرف زده

اخه این انصافه؟؟؟الان شوهرم نمی‌ذاره زنگ بزنم بهش بشورمش پهنش کنم تو آفتاب دارم از حرص میمیرم 😔😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اس بده بهش فحشش بده

اخه جون بچمونو قسم داده😔😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بی محلی کنی بهتره 

لهترین کار اینه به چشمت نیاد اصلا واز بالا برخورد کنی باهاش

الان زنگ‌بزنی ۴تا میگی اونم دوتا میگه بیشتر عصبی میشی محل نده

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
چقد بدبختی بیخیال بابا حرص نخور خودتو پیرمیکنی

اره اگه بدبخت نبودم که اینجوری اذیتم نمیکرد 😔😔 خسته شدم از بس ازش حرف شنیدم

به نظرم شوهر شما نباید تو‌بحث بین دو تا زن داداشاش که ربطی هم به شما نداشت حرفی میزد. 

طبیعیه که جاری اولیه واکنش نشون میده دیگه 

ولش کنین کشش ندین 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

ول کن بابا اصن شوهرت برا چی خودشو قاطی کرده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

برین بهش من دوتا خواهرشوهرام و جاریم افتادن به جون زندگیم.یکیشون که اومد به شوهرم قسم ایه من نبودم.شوهرم بیخیالش شذمنم محلش نمیدادم انقد رفت و اومد تا محلش دادم.اما جاری و خواهرشوهرفتنه را نه من نه شوهرم نگاشم نمیکنیم.دارن میترکن.تنها راهش بی محلیه.همین.جلو همه ضایع میشن

هیچی  
اس ندیا .میشه ی مدرک براش .  ولکن .

اخه همینجوری از کنارش بگذرم؟ همیشه تو جمع هاشون بهم میگن تو مقصری حالا کاریش ندارم بازم اینجوریه 😔