2777
2789
عنوان

اینو خوندم دلم یجوری شد❤️

287 بازدید | 23 پست

|ما فراموشت نکردیم|🌱

تنگ دست بودم و روزگارم به سختى مى‌گذشت.

یکى از طلبکارهایم براى گرفتن پولش مرا در فشار گذاشته بود. به طرف صریا حرکت کردم تا امام رضا‌علیه‌السلام را ببینم.

مى‌خواستم خواهش کنم که وساطت کنند از او بخواهد که مدتى صبر کنند.

زمانى که به خدمت امام رسیدم، مشغول صرف غذا بودند. مرا هم دعوت کرد تا چند لقمه‌اى بخورم.

بعد از غذا ، از هر درى سخن به میان آمد و من فراموش کردم که اصلا به چه منظورى به صریاء آمده بودم. مدتى که گذشت، حضرت اشاره کردند که گوشه سجاده‌اى را که در کنارم بود ، بلند کنم.

زیر سجاده، سیصد و چهل دینار بود. نوشته‌اى هم کنار پول ها قرار داشت. یک روى آن نوشته بود"لا اله الا الله محمد رسول الله على ولى الله"

و در طرف دیگر آن هم این جملات راخواندم:

ما تو را فراموش نکرده‌ایم

با این پول قرضت را بپرداز! بقیه‌اش هم خرجى خانواده‌ات است

📚المناقب.جلد۴.صفحه۳۳۷[به نقل از عبدالله‌بن‌ابراهیم‌غفاری]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرابه من کمک نمیکنه از شرنزول خلاص بشم😔😔😔

عزیزم شاید فرصت اندکی مونده باشه واسه جبران 

هیچ کس از فرداش خبر نداره

تمام زورت بزن از این منجلاب تاریک بیرون بیای 

که آدم غرق میکنه 

و‌ شدیدا توبه کن و مالت رو پاک کن 

به خدا پناه ببر و ازش کمک بخواه

عاقبت این گناه به شدت تاریک هست

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم شاید فرصت اندکی مونده باشه واسه جبران هیچ کس از فرداش خبر ندارهتمام زورت بزن از این منجلاب تار ...

منونترسون😭😭همینجوریش دارم میمیرم

نمیدونم چ خاکی توسرم بریزمممممم😭😭😭خدایامنوبکشششش چجوری خودموبکشم بیرون

منونترسون😭😭همینجوریش دارم میمیرمنمیدونم چ خاکی توسرم بریزمممممم😭😭😭خدایامنوبکشششش چجوری خودموبکش ...

تمومش کن 

هرطوری که شده 

بعد توکل به خدا کن 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

استارتر جان ریشه کارما به هند و هندئیسم بر میگرده و به تناسخ که در اسلام باطله 

شما روایات مذهبی 

راجب دین اسلام گذاشتید 

خانم معتقدی هستید 

لطفا این اصلاحات امروزی که هیچ وجه و سندیت شرعی نداره رو داخل سایت باب نکنید 

عده ای که اطلاعاتی ندارن تبعیت میکنند 

بدعت در دین ایجاد نکنید 

کارما سوزی ؟!

اما در اسلام تلقین پذیرفته شده 

تلقین کنید که همه رو بخشیدیذ 

یعنی به خودتون بقبولونید 

تا باورتون بشه .

چجوری

میتونید یکی از این روش ها یا همه رو انجام بدید.

استغفار با نماز استغفار یا استغفار هفتاد بندی امام علی(ع) یا استغفار چهارصد تایی امان صادق.

چهل الی هفتاد روز نیت کنید و صدقه ای به مستحق بدین هر چی میتونین.مثلا یه پرس غذا بیشتر بپزین بدین به مستحق.