2777
2789
عنوان

دوران عقد

482 بازدید | 35 پست

در دوران عقد هستم

شوهرم وقتی پیشمه تقریبا ابراز احساسات میکنه

اما وقتی ازم دور میشه خیلی سرد و خشک میشه

این موردم منو نگران میکنه چون تازه سه ماهه عقد کردیم 

با خودم میگم چرا شورو اشتیاقو هیجان نداره

و اینکه دو روز در میون یا یه روز در میون همدیگرو دیدن نرماله تو دوران عقد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز در میون میبینیش؟؟الان سه هفته س ندیدمش😭😭😭

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

شاید خوشش نمیاد از زنگ و اسمس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
یه فکری بکن براش  همسر منم اینجوری بودا الان انقد تو زندگی سرده که نگو قشنگ بشناسش بعد برید ز ...

یعنی هنوزم نسبت به احساسات سرده؟

من خودم خیلی احساساتی ام دوس دارم همسرم برام خیلی زبون بریزه و ازم تعریف کنه اماااا....🙁

تو عقد ک اتیشا تنده باید گرمتر هم بود،یسری اخلاقشونه ولی !!

باهاش صحبت کن عزیزم چرا کارو سخت میکنی ، بگو ک اذیتت میکنه این موضوع 

بستگی داره،ما خودمون تو عقد ی شبم بدون هم نبودیم ولی دوستم هفته ای دوبار شوهرشو میدی کلا پنج دیقه هم فاصله داشتن ،جفتمونم  ی اندازه خوشیم !!

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
شهراتون جداس؟؟

نه حتی همسایه هستیم

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......
بچه ها یکیدون اگ وقت دارین خابتون نمیا میاد خصوصی حرف بزنیم 😔ی مشکلی دارم 

نمیشه اینجا بگی

تو عقد ک اتیشا تنده باید گرمتر هم بود،یسری اخلاقشونه ولی !! باهاش صحبت کن عزیزم چرا کارو سخت میکنی ...

خونه های مام نزدیک به همه 

خیلی منطقیه این اذیتم میکنه متوجه منظورم میشی؟

همه مردها مثل هم نيستن

معمولا اخلاقشون اينجوريه ولي نبايد به دل بگيري چون ذاتا اينجوري هستن من خودم دوتاشو دارم پسرم و شوهرم بي نهايت خونسرد 

شاصلا اين قضيه رو جدي نگير و براي خودت بزرگش نكن سعي كن رو خودت كار كني