2777
2789

دیشب از سرکار ک برگشته بود زنگ زد می‌خواد بره پیش رفیقاش

منم مخالفتی نکردم گفته باشه برو 

شب ساعت ۱۱ برگشت خونه عین برج زهرمار سلام دادم گفت علیک

بعد دیگه بهش توجه نکردم چ مرگشه 

رفتم سر درسام ، بعد زیر لب گفت هی درس درس درس 

منم گفتم چیگفتی؟نشنیدم

گفت هیچی 

گفتم تو اگه مشکل داشتی با درس من همون روز اول بهت گفتم تا کنکورمو ندم تو بگو ۱۰۰ سال دیگه من درسمو میخونم ، خودت هی گیر دادی عروسی بگیرم عروسی بگیرم پس حق نداری چیزی هم بگی

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

شروع کرد داد و بیداد

🥲💔اومدم پیش مامان بابام

پیام هم نداده دیگه

درس هم نمیتونم بخونم

(:: عالیه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین راحتی رفتی قهر؟! مدیریت کن شرایطو، حالا اون حالش خوب نبود حتما باید بحث میکردی باهاش

نباید بعدش پیام میداد؟

چیزی که خودش خواسته بود

دارم دیونه میشم

خاک بر سر احمقم ک توی این سن ازدواج کردم 

نمیدونم چه مرگشه 

نباید بعدش پیام میداد؟چیزی که خودش خواسته بوددارم دیونه میشمخاک بر سر احمقم ک توی این سن ازدواج کردم ...

مگه گفته نمیخوادت!!

گاهی وضعیت روحی ادما خوب نیست به یه چیز دیگه گیر میدن

باید به بلوغ با هم بودن برسی، گاهی ناخواسته تو تندی میکنی گاهی اون باید گذشت کرد، چشم پوشی کرد...

مرد رفیق باز بدرد زندگی نمیخوره سعی کن عادت نکنه به رفیق بازی

چیکارش کنم

میاد خونه نگاه گوشی میکنه  بدتر اعصابمو میریزه به هم

با قهر دوری نمیشه با صحبت سیاست منطقی حلش کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میفهمم  ناراحتی،زندگی مشترک یک طرف ،تمرکزی که باید برای تحصیل ت داشته باشی همه این ها انرژی وزمان زیادی رو ازت میگیره

تو زندگی تغافل خیلی مهم 

اونم وقتی طرف مقابل زیرلب چیزی میگه یا مستقیم صحبت نمیکنه باید حرفی که درعصبانیت میزنه رو نادیده گرفت،حتی وقتی باشکایت داره میگه از درس خوندنت ناراحت

تو قدم اول گارد نگیر

وسعی کن مسیر گفت وگو رو به این شکل بچینی که  همسرت متوجه بشه هیچ چیزی مانع علاقه و توجه تو بهش نیست

و گاهی بهش بگی ازاینکه تو راه رسیدن به هدف هات کنارت بوده وسختی ها رو تحمل کرده چقدر ازش ممنونی.

شاید با دوستاش یا خانواده ش که صحبت میکنه میفهمه اونا چقدر میتونن برای هم وقت بزارن ولی به خاطر شرایط فعلی شما این امکان ندارید،واین باعث بشه که بهم بریزه

مدیریت زمان رو فراموش نکن

همیشه از دید خودمون نباید به زندگی نگاه کنیم

اینکه اون انتخاب کرده با تو زندگی کنه ، وشرایط تحصیلی ت قبول کرده درسته ولی تو هم قبول کن دیگه یک دخترمجرد پشت کنکوری نیستی

مسئولیت های بیشتری داری ،نمیخوام بگم تمام وقتت برای همسرت

نه 

ولی وقتی به خونه میرسه نیم ساعت تا یک ساعت تمرکز زیادی رو رفتر وبرخوردت داره ،اون زمان کنارش باش 

با قهر دوری نمیشه با صحبت سیاست منطقی حلش کن

حسی بهش ندارم

خودش هم میدونه 

نمیدونم چی بگم

حسی بهش ندارمخودش هم میدونه نمیدونم چی بگم

خب چرا. قبول کردی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میفهمم ناراحتی،زندگی مشترک یک طرف ،تمرکزی که باید برای تحصیل ت داشته باشی همه این ها انرژی وزمان زی ...

حرفتون درسته

اما من هیچ علاقه ای بهش ندارم 

حداقل فعلا تا الان ندارم

برگشت بهم گفت یا درس میخونی یا حمومی 

اصلا منو میبینی ….

فقط ی سلام میدی 

میخوای اونم قطع کنی؟سر اونم منت بزاری؟

بحثمون شدت گرفت صداش رفت بالا

انتظار نداشتم فقط همین 

خوب کردی، ینی خب من تشویق نمیکنم به دعوا و این داستانا!

بهرحال زن باید حواسش ب زندگیش باشه من خودم به شخصه از مرد رفیق باز بدم میاد! چ دلیلی داره زن داری زندگی داری با رفیقات قراربزاری؟ اونم شب؟!!زنتو خونه تنها ول کنی؟

ب درستم نباید گیربده حق هرزن درس خوندنه، بگو شاغل نشم فردا یجا کم بیارم تو پولمو میدی؟ همه مردا سر پول دادن و.. این داستانا منت میزارن حالا بعضیاشون با سیاست بعضیاشونم تو روی آدم که همش به من محتاجیو فلان و...