yasnaaaii مدیر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 عنوان چقد یهویی دلم نینی خاست😞 | مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 89 پست یهو دلم خاس الان ی جوجوی خوشگل بغلم خابیده بود 😣چقد حس شیرینیه هنوز بچه دار نشده دلم میره واسش خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️ 1398/10/03 | 02:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 من یه نی نی تو راه دارم میخوام اسمشو بذارم یسنا😍😍😍 ای جانممممم الهی ک نینیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت😍😍منم اسم دخملمو دوس دارم بذارم یسنا اسم خودم هنگامس از دوران مجردی عاشق این اسم بودم ب همه ام پیشنهادش دادم خیلیاشونم گذاشتن😂یسناهامون زیادن خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
farimaham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15134 اووووفففف انشالله ک ب دست میاری مرسي گلمخدا از دهنت بشنوهايشالا شما اين ماه باردار بشي يه نيني سالمو صالح اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 ان شاء اللله یه روز یههوییمیاد تو بغلت😍😍 اخ اخ اخ فداش بشم من انشالله همه اونایی ک ارزوشو دارن دامنشون سبز بشه ب حق فاطمه زهرا😍 خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
ferferijoon عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 8106 من از ۲۱سالگی درگیرم😂😂😂که بچه دار بشم۰😂 ینی اقدام کردی؟ چند سالته الان؟
دريااااا عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2507 اخ اخ اخ فداش بشم من انشالله همه اونایی ک ارزوشو دارن دامنشون سبز بشه ب حق فاطمه زهرا😍 الهی امینبلند صلوات بده خدایا شکرت😘😍
fafalo عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 5551 بستگی ب تعداد بچه هایی ک میخای بیاری داره،اختلاف سنی ک میخای داشته باشن و اینم در نظر بگیر ک الان ح ... ۱بچه بیشتر نمیخوام یدونه ام سقط کردم اخه 🙁 عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 به ما نگو خلبانی شو بپوش ب کنار دستیت بگو😂😎 خخخخ دهنت سرویس😂😂😂هرچی میکشم از این بغل دستیمه میگ بذا بعد عید البته منطقیم میگ ها خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
دريااااا عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2507 ینی اقدام کردی؟ چند سالته الان؟ دیگه خودت باید ببینی شرایطشو داریچند ساله آزدواج کردی خدایا شکرت😘😍
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 منم دلم یهویی یه خونه و ماشین و درآمد خوبو و نینی خواست ای جانم الهی ک بهش برسییییی خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️
zzzzzzzariiiiiiiii عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 248 عاقا منم مث خودتم تا جایی ک زد ب سرم قایمکی شوهرم ی شیطنت هایی کردم ببینم حامله میشم یا ن😁 وای وقتی ... یعنی چی قایمکی شوهرت شیطنت کردی ببینی حامله میشی یانه
ferferijoon عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 8106 دیگه خودت باید ببینی شرایطشو داری چند ساله آزدواج کردی من یک سال نیم.90 درصد شرایطم جوره،البته بگم خیلی ادم خوش بینی هستم و خداروشکر همیشه هم همه چ با خوبی برم پیش میرهسوالم این بود اقدام کردی و نشده عزیزم؟
fafalo عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 5551 من از ۲۱سالگی درگیرم😂😂😂که بچه دار بشم۰😂 جدی؟زود نیست؟من همش فکرای مسخره میکنم این که اگه بچه بیارمو چیزیش بشه چیکار کنماین که اگه بزرگ شد بچه ی بدی شد چی این که اگه نتونستم براش مامان خوبی باشماینکه اگه باردار شم هیکلم بد شه قیافم بد شه خیللللی چیزای دیگه آزارم میده دست خودم نیست عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2525 جوجوی خوشگل الان داشت گریه میکرد توهم التماسش میکردی فقط ۵ دقیقه بخوابه توهم بخوابی چرا فک می ... خب قبول دارم واقعا مسولیت سنگینیه ولی خب ب این چیزا فک کنی تا اخر عمر باید قیدشو بزنی ک خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️