2777
2789
عنوان

بحثهای ریز خطرناک

259 بازدید | 30 پست

سلام‌ عزیزان راستش من و همسرم رابطمون خوبه و همو دوس داریم ولی خیلی خیلی سر چیزای کوچیک و بی ربط بحث میکنیم و گیر میدیم خودم احساس میکنم از زیاد توکار هم دخالت کردنه که بحث پیش میاد ولی میترسم آخر  سر کار بده دستم این جر وبحثها چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همینطوریم.عتشق همیم‌ولی سر یه چیزای مسخره ای بحث میکنیم که باورت نمیشه.راه حلش فقط محبته!!گاهی‌بزار اون برنده ی یه بحث باشه چیزی نمیشه!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

مثل خودمی😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ب مردت چیزی رو بگو ک تو اون لحظه دوس داره بشنوه... ب پرو پاش نپیچ... بهش احترام بزار..... با الفاظ جونم، زندگیم، نفسی، آقایم و.... صدا بزن، اگ از خانوادش گله داری خیلی محترمانه و بدون حرف زشت و توهین آمیز بگو بهش... در کل سعی کن بجا حرف بزنی

ینی اگه من هرجایی که اون میگه باشم بدون ایراد گرفتن از کاراش پرواست ولی حالا حوصله نداشته باشم یا مخالف ینی میشه بدترین آدم دنیا تنهایی البته ناشکری نکنم گوش شیطون کر از اول ازدواج هشتاد درصد خوب شده ولی این بار این منم که دیگه نمیکشم