2777
2789
عنوان

بحثهای ریز خطرناک

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث بچه هاس بعضی اخلاقاش باید هی قربون صدقش برم تقریبا حسوده تاجایی که میگه مثلا واسه فلان بچه اینکارو کردی واسه من نه.یه قسمتیشم بر میگرده بخانواده انقد تاییدش کردن من چون بعضی وقتا که حق باهاش نیس تایید نمیکنم ناراحت میشه

چیکار کردی شما خانوم خوب شده رابطتون

ما خدا رو شکر خوبه رابطمون

فقط اون بحث ریز کوچولوها هست

که من ناراحت میشم یکم

میکگگم نباید اینطور میشد یا میگفتی

بعد میرم میخوابم

اونم بعد من خوابش میگیره

بعد همه چی خوب میشه😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ما خدا رو شکر خوبه رابطمون فقط اون بحث ریز کوچولوها هست که من ناراحت میشم یکم میکگگم نباید اینطور ...

ماهم جدیدا اینطوری زود تموم میشه خداروشکر قبلنا تا چن روز جنگ اعصاب داشتیم

واقعا همچین حسی داشتی؟؟ پیام اخر شبشم میبینی؟؟؟ خودم حس میکنم دوسم نداره

بخدا هیچوقت حسم بهم دروغ نمیگه، ذکر یاودود رو 1001بار ب قندونت یا ب شیرینی بخون بده بخوره خیلی محبتتون زیاد میشه، با زبون چرب نگهش دار

خیلیا منتظرن تو از روی جایگاهت پا شی تا بشینن جات