2777
2789
عنوان

شوهرم از مادرش جدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 76 پست

خدا رو شکر کنید میره خونه مادرش استراحت یا سر زدن...بخدا دوست من مادر شوهرش معتاده شوهرش روزی سه بار میره خونه مادرش نزدیک ۲ساعت اونجاست تریاک میکشه میگفت کاش ۲۴ساعت اونحا بود ولی مواد نممیکشید

عزیزم حیلی دخالت میکنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا واسه تاپیک آخرم گزارش بزنین میترسم لو برم.....  براتون صلوات میفرستم تو روخدا😬✌

زدم عزیزم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
خیلی. همش میگه میریم میریم. الان ۶ سال شد دیگه نمیتونم تحمل کنم.  پول هامونو ازمون گرفتن. هی ...

عزیز دلم ببخشید اینو میگم ولی به همسرت فشار بیار و بگوووو میخوای مستقل باشی .. بگووو اگه ادامه بده تو هم میری خونه ی پدرت .. 

من مار گزیده ام .. قرار بود دو سه سال تووو خونه ی پدر همسرم بشینیم و بعد بریم خونه ی خودمون ... الان سیزده ساله که همینجا موندیم و همسرم دیگه به هیچ صراطی مستقیم نیست و نمی‌خواد دل بکنه از این ساختمون ... 

یعنی چی جدانمیشه؟دائم اونجاس؟ تنهامیره یاشماروهم ب اصرار میبره؟ وای برامنکه کابوسه😣

نه یعنی از این خونه جدا نمیشه. خونه هامون کنار همه

بخدا هیچی ازم نمونده. از بس که اینجا حرص خوردم

نه یعنی از این خونه جدا نمیشه. خونه هامون کنار همه بخدا هیچی ازم نمونده. از بس که اینجا حرص خوردم

کاملا میدوووونم و درک میکنم حرفت رو .. هر چه زودتر برو از اون خونه ... فقط برو .. 

عزیزم درکت میکنم

مادرشوهر منم سه ساله هرشب میاد اینجا میخوابه تنهاییشو بهانه میکنه 

خسته شدم تا دوشب میشینه جلوی تلویزیون منم باردارم شبا نمیتونم بخوابم نمیتونم تو خونم راحت باشم 

کاش خدا صدامونو میشنید😔

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
خونه مادرشوهرمه. ۶ ساله مجانی اینجا نشستیم. ولی ارزوم بود مستاجر باشم ولی اینجا نباشم

منم خونه مادر شوهر زندگی می کنم ،یک سال و نیم ،سخته،کاش منم تو یه خونه 50متری مستاجر بودم ولی اینقدر اذیت نمیشدم