2777
2789
عنوان

از تو کانال کولر...

1255 بازدید | 37 پست

یه سوسک بال زنان اومد بیرون ینی سکته کردم بلند شدم شوهرمو صدا بزنم پام گیر کرد ب پایه ی مبل خوردم زمین 

چی میشد سوسکا نبودن نه واقعا چی میشد😩😩😩😭😭😭😭

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

اگه نبودن تو دهنت دوبار سرویس نمیشدامشب😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مارمولک این مشکلات رو دارم از سوسک نمیترسم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من با مارمولک این مشکلات رو دارم از سوسک نمیترسم 

وای نگوووووو من از همه چی میترسم خوب شد دیدم وگرنه فک کن نصفه شب یا فردا میدیدم یه جیزی داره راه میره 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من سوسکی که پرواز میکنه به عمرم ندیم  مگه داریم؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس