2777
2789
عنوان

از تو کانال کولر...

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوسکی که پرواز میکنه به عمرم ندیم    مگه داریم؟

از ترسناکترین لحظاته اتفاقا. مخصوصا وقتی تورو نشونه گرفته باشی. صدای بالهاشم میاد انقد مور مورت میشه که نگو

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه بار رفتم تو اتاق مامان بابام، بعد مامانم رو تخت دراز کشیده بود داشت کتاب می خوند، تا اومدم تو خیلی ریلکس گفت حواست باشه یه سوسک از کانال کولر (که بالا در بود) بیرون اومده داره میاد سمتت😊

هیچی که دبگه برگشتم دبدم یه سوسک قد نوزاد شیش ماهه داره یورتمه می ره سمت من، با وحشت فرار کردم سر راهم خودمو هزار جا کوبیدم، ده جام کبود شد

دیگه از اون وقت فوبیا کانال کولر گرفتم🤕

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سوسک ها هم مثل ما حق حیات دارن اذیتشون نکنید حشرات ملوسی هستن  

😐😐😐😐تا زمانیکه اون کاری ب من نداشته باشه و وارد حریم من نشه من غلط بکنمممم کاری ب کارش داشته باشم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
وای نگوووووو من از همه چی میترسم خوب شد دیدم وگرنه فک کن نصفه شب یا فردا میدیدم یه جیزی داره راه میر ...

من دراز کشیده بودم رو تخت دیدم بالا سرم زیر کولر مرکزی یه مارمولک بزرگ چسبیده 😩😩😩

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من دراز کشیده بودم رو تخت دیدم بالا سرم زیر کولر مرکزی یه مارمولک بزرگ چسبیده 😩😩😩

شوخی میکنییی یا خدا 

😩😩😩😩

خیلی نامردی 😭

ی بار من‌خواب بودم‌ده‌مین‌بودم‌خوابو بیداری یهو دیدم‌ی صدایی اومد‌مث افتادن‌سکه رو فرش پاشدم‌دیدم ی سوسک پایین تختمه وای رفت تو کمدم‌اگ‌بدونی‌3 ساعت کل لباسای کمدو خالی کردم‌با خواهرشوهرم‌تا بکشیمش من‌گریه‌میکردم‌و فشش میدادم😁😂😂😂😂😂😂

بدبخت ی شب اومد بخوابه پیش من مهمون بود مثلا

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
من سوسکی که پرواز میکنه به عمرم ندیم    مگه داریم؟

فک کن یه سوسک میبینی تو حموم داره گوشه دیوار میدوئه میری یه گوشه سنگر میگیری اب میریزی روش که اب ببرش یهو بال درمیاره پرواز‌میکنه سمتت😱

یه بار رفتم تو اتاق مامان بابام، بعد مامانم رو تخت دراز کشیده بود داشت کتاب می خوند، تا اومدم تو خیل ...

وااای 

ماهم تازه اسباب کشی کردیم دلم خوش بود سوسک ندیدم تاحالا 

ی بار من‌خواب بودم‌ده‌مین‌بودم‌خوابو بیداری یهو دیدم‌ی صدایی اومد‌مث افتادن‌سکه رو فرش پاشدم‌دیدم ی ...

😅 😅 😅 😅 بیچاره 

شوخی میکنییی یا خدا  😩😩😩😩

بخدا یه بارم یه مار بزرگ تو حموم من لخت بودم اینقدر میترسم دیگه اسمش میاد قلبم میاد تو حلقم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.