2777
2789
عنوان

عاشق شدن در نی نی سایت

578 بازدید | 26 پست

سلام دوست جونی ها تا حالا شده توی نی نی سایت از روی تاپیک های یه نفر عاشق درک و فهم و شخصیتش بشین؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاید اقرار کنید عاشقمید😂😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

ارههههه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

خیلیا عاشق منن..‌ خودشون گفتن 😊

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره شده بهترین دختری ک دیدمه ولی خجالت میکشم بگم کیه

خجالت نداره که بگو

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

در حد عشششق که نه

اما کیف کردم درک و فهم و منطق یسری از کاربرارو دیدم... یا کاربرهایی که در بند تعصب نیستن یا اطلاعات بالایی دارن و... 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
عشق  اونم تو سایت واقعا خنده داره 😂

یه کم غیر عادی هست ولی خب امکان پذیره

آره. یه نفر به نام رها بود که دو سه سال پیش داستان زندگی شو گذاشت. هم با سواد و فهیم بود و هم قلم خیلی خوبی داشت. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
در حد عشششق که نه اما کیف کردم درک و فهم و منطق یسری از کاربرارو دیدم... یا کاربرهایی که در بند تعص ...

منم دوست دارم 😆😆😆

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆