2777
2789

خواهرم و شوهرش میشن از فامیلای دور هم (شوهرش میشه نوه خاله مادربزرگ مادریم)با اینکه خیلی دور بودن ولی بچه اولشون به مشکل خورد و مریضه..برا بچه دوم رفتن دکتر ژنتیک و فهمیدن بچه دوم مشکلی نداره اگ بیارن

منم و شوهرم فامیلیم شوهرم میشه پسر دایی بابام ولی هنوز برا آزمایش ژنتیک اقدام نکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا،فازش چیه😒

احمقه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
شما با غیر فامیل ازدواج کن عزیزم شاید چون کسی دور و برت نبوده که از بچگی با وجود تمام صمیمیتا دلت ب ...

من هیچوقت بجز چشم برادری به فامیل و حتی دوستان وآشنها نگاه دیگه ای نداشتم خوشبختانه الانم با کسی که هودم انتخاب کردم ازدواج موفق و عاشقانه ای دارم 

من با پسر عموم میخواستم ازدواج کنم ۴ بار ازمایش کردیم بد در امد یعنی خونمون باهم نمیساخت من کمخونم ا ...

وای چه بد آزمایش ژنتیکی که میگرفتن چطوری بود؟؟؟

درصد اعلام کردن بهتون یا چی؟

من باهمسرم دخترخاله پسرخاله ايم مركز رويان آزمايش ژنتيك داديم كاملاسالم بود

برگه محضر میخوان واسه آزمایش؟میشه آدرسشو به منم بدی قربونت برم؟و اینکه شرایطش چیا بود؟مشاوره هم میکنن قبل خونگیری؟؟؟

وای چه بد آزمایش ژنتیکی که میگرفتن چطوری بود؟؟؟ درصد اعلام کردن بهتون یا چی؟

گرفتیم 

اصلا گفتن ازدواج کنید خونتون نمیسازه باهم بچهامون معلول درمیاد

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰
منم همین نسبتو دارم واسمونم فرقی نداره نتیجه آزمایش چی باشه اما میخوام بدونم اصلا چه پروسه ای داره آ ...

عزیزم الان جوگیری اینو میگی، بالاخره بعدا که بچه میخوای

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگینم
من دوستم با پسر عموش ازدواج کرد قیلش آزمایش ژنتیک داد و همه چیز خوب بود ولی وقتی بچه دار شد بچه شون ...

طی بارداری آزمایش نداده بود یا داده بود و نقص ژنتیکی مشخص نشده بود؟