2777
2789
من باهمسرم دخترخاله پسرخاله ايم مركز رويان آزمايش ژنتيك داديم كاملاسالم بود

بهتون گفتن همه بچه هاتون سالم میشن؟ از یکی شنیدم میگن دقیقا کدوم بارداریا سالم میشه کدوم معیوب، حقیقت داره؟

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم پسر عمه امِ.نرفتی بچه دادم نمیشیم

ما اصلا بچه نمیخوایم شوهرم قرار بره وازکتومی کنه 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
پدر مادرم گفتن ازدواج نکنین... ولی منو داداشم سالم سالمیم😕

عزیزم شما به ظاهر سالمی ولی ناقل هستین یعنی اگه با فردی که ناقل ازدواج کنید یچتون خدایی نکرده نصفش سالم و نصفش مریض در میاد

عزیزم شما به ظاهر سالمی ولی ناقل هستین یعنی اگه با فردی که ناقل ازدواج کنید یچتون خدایی نکرده نصفش س ...

ناقل؟چی هس؟

نه من کلی ازمایش دادم

عالیم

و با فامیل هم ازد نمیکنم😒

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
عزیزم الان جوگیری اینو میگی، بالاخره بعدا که بچه میخوای

چرا میخوام اما خب نه به قیمت از دست دادن همدیگه😑هردو فکر میکنیم خدای نکرده حتی اگه آزمایش هم اوکی نباشه باز بالاخره قبل بارداری طی بارداری راههایی هست واسه بچه سالم داشتن

الان سوال استتار این بود که آیا با فامیل ازدواج کنیم یا نه که اظهار فضل میکنین عقاید شما برای خودتون محترمه خارجیایه لعنتی 

منم باپسر عموم ازدواج کردم عزیزم ازمایش ژنتیکم دادم خداروشکر یه پسر دارم سالمخ و یکی دیکه تو راهه اونجایی که میری برای آزمایش ازدواج بگو برات توضیح میدن مراحلشو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔