2777
2789
منم همین نسبتو دارم واسمونم فرقی نداره نتیجه آزمایش چی باشه اما میخوام بدونم اصلا چه پروسه ای داره آ ...

من باهمسرم دخترخاله پسرخاله ايم مركز رويان آزمايش ژنتيك داديم كاملاسالم بود

من دیگه حرفی ندارم خدافظ

خوب فداسرم تو همه تاپیکا همینو مینوسی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انگار به آدم تجاوز میشه،بجز کشوار مسلمان جاهای دیگه ازدواج فامیلی جرمه

تجاوز😐 کدوم کشور ازدواج با پسر عمو جرمه؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

منو همسرم بابابزرگامون باهم داداش بودن قصد داشتیم بریم ولی چون قصد بچه نداشتیم میخواستیم وقتی تصمیم گرفتیم بریم ولی  پسرمون یهویی اومد😐 هرچند خداروشکر سالمه تو فامیلامونم سابقه ی بیماری های خاص نداریم چه دور چه نزدیک فقط فشار خون میگیرن از بس هی نمک و چربی و... میخورن😒

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
تجاوز😐 کدوم کشور ازدواج با پسر عمو جرمه؟

نه ازدواج با باباشون هم میکنن تو امریکا بچه دار هم میشن تجاوز همنیست مدیونی همچین فکری کنید

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

من با پسر عموم میخواستم ازدواج کنم ۴ بار ازمایش کردیم بد در امد یعنی خونمون باهم نمیساخت من کمخونم اون تلاسمی بعد ازمایش ژنتیک هم گرفتیم که گفتن اگه ازدواج کنین بچهاتون معلول دربیان دیگه ازدواج نکردیم 

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰

اره منم شنیدم من ک تصمیم گرفتم از بچگی بچه هامو ی جوری باربیارم ک بچه های نزدیک فامیلو ب چشم خواهر برادر ببینن تا بهش حسی پیدا نکنن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

شما با غیر فامیل ازدواج کن عزیزم

شاید چون کسی دور و برت نبوده که از بچگی با وجود تمام صمیمیتا دلت بلرزه واسش اینجوری فکر میکنی