2777
2789
عنوان

درد زايمان چجوريه؟

349 بازدید | 74 پست

من امروز تحريك رحم داشتم و دكتر يه كار كرد زايمان كنم الان كمرم تير ميكشه دلمم سنگينه انگار فشار مياد نميدونم درده يا نه خيلي اذيتم نميكنه ميشه بگيد چطوره دردش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل درد پریود ک زیر شکمت درد میگیره ولی اونو هزاران برابر کن.هرچی ب زایمان نزدیکتر بشی درداتم فاصله هاش کمتر میشه تا اینکه میرسی به یک دقیقه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
دنیا جلو چشمت سیاه میشه،،، همین.

چرا اینجوری میگی بهش استرس میدی ؟ واقعا درک نمیکنی استرس برای زن باردار خوب نیست ؟ 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

این جوری که من از دور وبریام پرسیدم

هر کی یه جور دردو تجربه کرده

یکی میگه کمه  یکی میگه مردم وزنده شدم     یکی میگه قابل تحمل      یکی میگه جر و واجر شدم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
مثل درد پریود ک زیر شکمت درد میگیره ولی اونو هزاران برابر کن.هرچی ب زایمان نزدیکتر بشی درداتم فاصله ...

نميدونم يهو شكمم زور مياد بهش كمرم درد ميگيره نميدونم اونه يا نه 

اصل درد زایمان اونه که (با عرض پوزش) انگار مدفوع داری

قبل از اون مثل درد سیکل، فقط با فاصله طولانی شروع میشه

زمان درد هم کوتاهتره زود قطع میشه، بعد به مرور زیاد میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نميدونم يهو شكمم زور مياد بهش كمرم درد ميگيره نميدونم اونه يا نه 

آره احتمال خیلی زیاد همینه.ببخشید اما من همش احساس مدفوع داشتم.اون زوره ک برای زایمان ب آدم وارد میشه