2777
2789
عنوان

خانواده بی شعور داداشام

183 بازدید | 8 پست

خانواده شوهرمو هفته پیش دعوت کردم این هفته خانواده خودم 

خواهرشوهرام انقد کمکم کردن تو ظرف و این چیزا اصلا خسته نشدم 

گفتم این هفته ام خانواده خودمو دعوت کنم زن داداشام انگار دختر نخست وزیرن اصلا اصلا پا نشدن من همه غذا و تا بیان آماده بودن ظرفاام گذاشتم تو ماشین ظرفشویی ولی انقد خسته ام کردن حد نداره غلط کنم ایندفعه اینارو دعوت کنم 

دفعه دیگه دعوتش نکن

خوبی بهش نیومده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نیومد خانواده خودمو دعوت نکنم به خدا زن داداشم خیلی بیشعورن یدونه استکانم کمک نکردن

پدر و مادرت در قید حیاتن؟ فقط همونارو دعوت کن

و یا اگه داداشاتم دعوت میکنی به شوخی بهشون تیکه بنداز

و تو مهمونیاشون توهم کمک نکن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ما قبلنا میرفتم خونه خاله م اینا مهمونی، بقران سر ظرف شستن و اینا دعوا میشد، دختر خاله هام که میزبان بودن تکون نمیخوردن، ی زن دایی هم داشتم دست به چیزی نمیزد، الکی توو آشپزخونه میچرخید، مامان منم میدید اونا کار نمیکنن کاری نمیکرد، خلاصه من و خاله م که میزبان بود اندازه یک خر بالغ کار میکردین، دو سه بار اینطوری رفتیم دیگه دعوت کرد نرفتیم 🤣