2777
2789
عنوان

کسایی که تازگی سیسمونی خریدن بیان!

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
اينم تخت كنار مادرش

من این تختو برای نی نیم گرفتم ولی با تورش مشکل دارم . دوخت تورش جوریه که توی چوب نمیره . نمیدونم چیکار کنم‌. خواهشن میشه چند تا عکس از دوخت بالای تور بزاری که یه کاریش کنم ؟  اصلا راه نداره که چوب توی تور بره . 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3651993/مسابقه-جایزه-هرکی-پایه-هست-بیاد?postId=116945224استارتر با اجازت 😘😘😘

خواهر جونم اگه از عکس پسرم خوشتون میاد لایک کنین لطفا😍😍😘😘  

عه دقيقا براي منم همينه من همينجوري انداختم رو چوبش داخل چوب نميره

🤔🤔🤔 اخه من که خریدم از تو مغازه عکس گرفتم چوب داخلش بود . از یه شهر دیگه گرفتم بعد اس دادم به فروشنده جواب نمیده . زنگم میزنم جواب نمیده . اعصابمو خراب کرده ‌‌ ‌. اینجوری که هر سری میوفته 😞😞منم انداختم روی چوب 😞😞

کلا همه چی. 

من کریر خریدم ب دردم خورد

ساک و کالسکه واجب

سرویس بهداشتی شامل:ناخن گیر،سرویس حمام،سرویس حوله،خشک کن،زیرانداز،دستمال مرطوب،سطل اشغال،وان حمامش

لباس میخری حتما بادی زیاد بخر پوشک بچه مرتب وایمیسه کمرش بیرون نمیمونه مارک دانالو بخر خیلی هم شیکن هم فوق العاده جنس خوب و صد در صدم نخ هستش

پتوی دور پیچ

شیشه شیر وپستونک ،میوه پوره کن،

سرویس غذاش؛قابلمه بشقاب‌قاشق

دیگه جونم بگه که من مامانم تا ساز ۴برای بچه م خرید از هرکدوم سه دست 

من تصمیم گرفتم فقط لباس و ضروریاتو بخرم با یه تخت کوچیک کنار مادر ، کلا به اندازه سه ماه خرید کنم براش بعد کم کم بخرم ، اسبتب بازی کلا نمیخرم براش میخوام تو هر سنی برای همون سن خرید کنم بچم ذوق کنه 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .
🤔🤔🤔 اخه من که خریدم از تو مغازه عکس گرفتم چوب داخلش بود . از یه شهر دیگه گرفتم بعد اس دادم به فرو ...

عزیزم خودت بدوز اندازه چوب ، اگر میشه دوخت قبلی رو بشکاف بعد بدوز اگر میترسی خراب بشه جوری بدوز اضافش بیافته توی کار 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .