2777
2789

خودمم نمیدونم چرا یهو غم کل وجودمو گرفت"۴ ساله فک کردم با شوهرم ۱۱ تا فوقش ۱۲ سال اختلاف داریم "با اینکه دوسش دارم ولی آخه .....دیشب خونه ی مادرشوهرم بودم فوتبال میدیدیم شوهرم گفت رونالدو داره پیرمیشه ۳۴ سالشه  خواهرش گفت خب ۱ سال ازتوبزرگتره"گفتم یعنی محمد۳۳ سالشه گفت خب اره ""اینم بگم(خونواده ی شوهرم همش خودشونو کوچیک میکنن به سن حساسن به منم چندساله دروغ میگن)شناسنامه هاشونم همشون الکیه الکی"از عراق برگشتن یه چیزی زدن واسشون "

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن واقعا یه عدده حالا دوسال اینور اونور چه فرقی داره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چقدر شِرتی پِرتی

شاید خواهرشوهرت یادش نیس

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
😐برا دو سال اخلاف 

من با ۱۲ سال هم به بدبختی کنار اومدم با خودم حالا شود ۱۴ سال"سخته واسم 

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

حالا دو سال بیشتر چه فرقی میکنه دختر؟ مهم اینه کنارش خوشبخت باشی و همدیگه رو دوست داشته باشید. خودتو درگیر اعداد و رقم نکن خصوصا الان که ۴ سال از ازدواجتون میگذره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
حالا مطمئنی بیشتر نیست  

منم از این میترسم "هر دفعه یه سال میره بالاتر