2777
2789
یکی از بستگان نزدیک علائم اوتیسم رو داره... شما از نزدیک با یک اوتیسمی بزرگسال ارتباط داشتید؟
... 
یکی از بستگان نزدیک علائم اوتیسم رو داره... 22 سالشه، خیلی کم حرفه، کلمه کلمه حرف میزنه، بعضی کلمات رو بی هدف در طول روز و به کرات استفاده میکنه(تیک)، در ارتباطات اجتماعی مشکل داره، هیچ دوستی نداره، دوره دبیرستان رو به زور و با معلم خصوصی و کلاس و ... تموم کرد، دانشگاه رو تا حالا سه تا رشته عوض کرده و فقط نهایتاً تونسته در طول 4 سال 20-25 واحد عمومی پاس کنه، شاید هم کمتر... درک پایینی داره و رفتارهاش مشابه یک کودک 5-6 ساله ست! البته خانوادش اذعان دارن که خیلی باهوشه؛ اما خودم یه بار یکی از دروس پیش پا افتاده دانشگاهیش(مبانی کامپیوتر و الگوریتم) رو بهش درس میدادم، متو جه شدم که خییییلی گیرایی پایینی داره!
... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

اوتیسم یک اختلال مربوط به تکوین سیستم عصبی بوده که توسط اختلال در برهم کنش های اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی و رفتارهای محدود و تکراری شناسایی می شود. والدین معمولاً در دو سال اول زندگی فرزند خود متوجه این علایم غیرطبیعی می شوند.

برای مشاهده فیلم آموزشی تشخیص اوتیسم و اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

اوتیسم

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی، ...

معذرت میخوام اینجا یه سایت برای همدردی و راهنمایی های عملی مادهاست دقیقا کسانی که تجربه دارن

اگه قصدتون تبلیغه حتی اگه از کار ایشون مطمئن هستید به نظرم بهتره خیلی شفاف تاپیک بزنید

🖤