2777
2789

سلام به همگی 

خانم ها 5 دی ماه گرفتگیه لطفا حواستون باشه به عزیزانی که باردارن اطلاع بدین دراون ساعت ها از خونه بیرون نیان 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم

ساعت چنده

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔چیکار کنیم یعنی

میگن دست به صورتو بدن نزنید بعد بچه صورتو بدنش لک دار نشه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
تا حدودا ساعت 8 و نیم صبح طول میکشه 

از چند تا چند

🤔چیکار کنیم یعنی

ساعتی که این اتفاق رخ میده خونه باشید ،دستتونو به شکمتون نزنید و اینکه سعی کنید پرده ها رو بکشید و خونه تاریک باشه 

از چند تا چند

مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در ادامه بیان کرد این خورشیدگرفتگی از ساعت 2 و 29 دقیقه و 53 ثانیه به وقت جهانی روز پنجشنبه 5 دی 98 (26 دسامبر 2019) در نخستین نقطه از کره زمین شروع خواهد شد و تا ساعت 8 و 5 دقیقه و 40 ثانیه به وقت جهانی که سایه ماه زمین را ترک خواهد کرد، ادامه دارد. این کسوف به عنوان سومین کسوف در سال 2019 محسوب می‌شود و دومین خورشید گرفتگی قابل رویت در ایران در سال 98 خواهد بود.

😢😢😢😢من میترسم

ترس نداره که..من سر اولین بچم دوازده شب تا ۴ صبح ماه گرفتگی بود..اون چن ساعت حتی دستشوییم نرفتم یه موقع پر و پا بچه لک دار نشه😐😐😐

ترس نداره که..من سر اولین بچم دوازده شب تا ۴ صبح ماه گرفتگی بود..اون چن ساعت حتی دستشوییم نرفتم یه م ...

راسته لک میشه ..نمیدونین ۵ ام از چ ساعتی تا چ ساعتیه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
راسته لک میشه ..نمیدونین ۵ ام از چ ساعتی تا چ ساعتیه

مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در ادامه بیان کرد این خورشیدگرفتگی از ساعت 2 و 29 دقیقه و 53 ثانیه به وقت جهانی روز پنجشنبه 5 دی 98 (26 دسامبر 2019) در نخستین نقطه از کره زمین شروع خواهد شد و تا ساعت 8 و 5 دقیقه و 40 ثانیه به وقت جهانی که سایه ماه زمین را ترک خواهد کرد، ادامه دارد. این کسوف به عنوان سومین کسوف در سال 2019 محسوب می‌شود و دومین خورشید گرفتگی قابل رویت در ایران در سال 98 خواهد بود.