2777
2789

زورش نکن بزارهروقت امادگی داشت بارداربششین

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو خوب نیست ک ادم فاصله سنیش با بچش زیاد باشه ک بعدا نتونه درکش کنه و اینکه تو زمان الان حتی طبیعیم ک پیشگیری کنی یهو میبینی بعد یه زمان ک نذاشتی باردارشی دیگه نمشی و یا خیلی سخت هی باید بری دکتر بس ک همه چی شیمیایی شده بگو ریسکش بالاس ک دور از جون یهو بچه دار نشین چند سال دیگه یا ب سختی بشین

مهربان باش اما احمق نه..👣

منم اوايل ازدواجمون دلم بچه ميخواست همسرم مخالف بود 

بعد يه مدت امسال خودش پيشنهاد داد...بزور نميشه بعد من اصلا دوس نداشتم كه وقتي خبر بارداريمو بهش ميدم ناراحت بشه واس همين اصرار نكردم تا خودش بخواد الان جونشم ميزه واسه ني ني تو راهيمون