2777
2789
عنوان

دوران عقد

160 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من عقدم و مطمنم نیستم عروسی کنم خوشبخت بشم چون تو بعضی مسائل با همسرم اختلاف نظر داریم و بعضی از رفتارا همسرم رو اعصابمه و اذیتم میکنه .از طرفی خانوادم بدتر از همسرم هستن به نظرتون من باید چیکار کنم  

مشاوره عزیزم ، زوج درمانگر حاذق که بالینی خونده باشه

تا میتونی عقد رو به تعویق بنداز و بدون هر مشکلی که اذیتت میکنه بعد از چند سال زندگی ۱۰ بذار به چشمت میاد

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصول زندگی کردن رو یاد بگیر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیلی شرایط سختیه🙁از یطرف ادم‌میخواد از دست خانواده ی خودش خلاص بشه از یطرف معلوم‌نیست زندگی جدید بدتر باشه یا بهتر🙁ولی بنظرم تحمل سه چهارسال اضافه تر خونه ی پدرمادر بهتر از ی عمر‌زندگی‌ خونه ی شوهره

مشکل همسرت چیه

والا ی مقداری اختلاف فرهنگی داریم من زیادی با ادبم  و اون خیلی اهمیت نمیده .مثلا تو دستشویی عمومی بلند فین میکنه .گاهی تو جمع دوستامون حرفای +۱۸ میزنه ...موقع رابطه دوست داره گاز بگیره من از این کار بدم میاد ... گاهی خانوادشو به من ترجیح میده ...خیلی زن رو بلد نیست یعنی یادش ندادن با زن باید چجوری رفتار کنه( چون تو فرهنگ روستایی بزرگ شده ) ولی خوب سعیشو میکنه یاد بگیره و خوب باشه ولی بعد ی مدت دوباره برمیگرده به تنظیمات اولیه .‌‌.. البته خوبیم خیلی داره ...

خیلی شرایط سختیه🙁از یطرف ادم‌میخواد از دست خانواده ی خودش خلاص بشه از یطرف معلوم‌نیست زندگی جدید بد ...

از کجا معلوم ادم جدا بشه دوباره بتونه ازدواج کنه .اونم با ی خانواده ی سمی

از کجا معلوم ادم جدا بشه دوباره بتونه ازدواج کنه .اونم با ی خانواده ی سمی

ببین پس خودت ترجیحت زندگی یک عمر با همین آدمه

ازدواجم نکردی میتونی مستقل و جدا بشی از خانواده نمیشه؟

ببین پس خودت ترجیحت زندگی یک عمر با همین آدمهازدواجم نکردی میتونی مستقل و جدا بشی از خانواده نمیشه؟

از نظر مالی میتونم ولی خیلی از تنهایی بدم میاد ...حاظرم خانوادمو تحمل کنم دیگه تو این سن تنها نشم ۳۴ سالمه 

از نظر مالی میتونم ولی خیلی از تنهایی بدم میاد ...حاظرم خانوادمو تحمل کنم دیگه تو این سن تنها نشم ۳۴ ...

بنظرم اگر بیشتر وارد اجتماع بشی  و از خانواده فاصله بگیری ،شرایط ازدواج هم فراهم میشه