2777
2789
عنوان

دختر ۳ ماهه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 58 پست
شیرخشک بهش بده

نمیخوره والا دونوع گرفتم هیچ فایده ای نداره عوق میزنه اصلا شیشه نمیخوره

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
دکتر گفت احتمالا رفلاکسه کپسول امپرازول داد اما بازم کم شیر میخوره اصلا به دلم مونده این بچه ۱۰ دقیق ...

دختر منم ۵ دقیقه میخوره . نگرانی نداره قدرت مک زدنش زیاده با همون ۵ دقیقه خودشو سیر میکنه . سعی کن حتما آروغش بگیری خیلی تاثیر داره تو اشتهای نوزاد . من اوایل اهمیت آروغ گرفتن نمیدونستم . یه دوستی بهم گفت آروغ بچه رو درست بگیری اصلا بالا نمیاره و درست شیر میخوره خیلی کمکم کرد این حرفش

و خدایی که به شدت کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوره والا دونوع گرفتم هیچ فایده ای نداره عوق میزنه اصلا شیشه نمیخوره

باسرنگ بده هم شیرخودتو هم شیرخشک

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
گلم  بچه ها کم کم تو این سن معدشون بزرگتر میشه و شیر بیشتری میتونه نگه داره تو خودش و کمتر و ب ...

نه ضعف نداره خوب میخوابه ها ولی وقتیم بیداره خیلی میخنده و حرف میزنه 

یعنی مشکلی نیست؟؟

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
وای بخدا منم مشکل شمارو دارم اصلاااا شیشه نمیگیره عوووق میزنه 

از یکماهگی تا الان که چهارماهشه یکسره گریه میکنه...از بس دکتر بردمش که خانمون شده داروخانه .ولی تاثیر نداشت.حتی سونا هم بردم.دکتر گفت شاید سنگ داشته باشه .خداروشکر چیزی نبود.

یعنی هروقت شیر خواست بدم اصرار نکنم ؟؟

ن جانم اگه وزنش خوبه ک شیرشب اشکال نداره بزاربخوابه فقط قبل خواب بده خودش دم صبح بیدارمیشه ولی درطول روز کم کم وزود ب زود بده بچه من معلوم شداز دندونش بود چون۴ماهگی نیش زد ولی الانم تا طلب نکنه هیچ جوره نمیخوره ولی تاکوچیکتر بود ب زور میدادم راه میبردمش پوزیشن شیردهی روعوض میکردم جالب بودحتا گاهی ی سینه رونمیگرفت اون یکی رومیدادم درحدچند مک میگرفت .ولی ازبعد۶ماه تانخواد ک خیلی کمه اذیتش نمکنم خودب خودبعد۶ماه بیشتر بخاطرتحرکشون و خوردن مولتی ویتامین گشنه میشن اما تایکسال بچه اصلانشون نمیده وابسته ب شیره وخودش نمیدونه چشه وقتی گرسنست بی قراره اما نمیدونه شیرخوردن ارومش میکنه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
دختر من ۳ ماه و نیمه خیلی پیش میاد از شدت هیجان و کنجکاوی محیط اطراف گاهی هم از سر لجبازی و خستگی طل ...

واقعا ممنونم از راهنماییت خیالم راحت میشه وقتی میفهمم مسئلع ای نیست

اگر وزنگیریش خوبه نگران نباش بالاخره بچه سه ماهه مث بچه یک ماهه ک شیر نمیخوره،فکش قوی تر شده بیشتر م ...

همیشه ۱۰۰ گرم کمتر اون وزنی ک باید بگیره هستش

سه چهار ماهگی سنی هست که بچه ها یه حالت گذار اینجوری دارن از بازیگوشی یا هر چیزی هست کمتر شیر میخور ...

وای راست میگین من الان از بس هول میکنم و نگرانم ب زور به بچه با قطره چکون شیر میدم ممنونم از پیامتون 

نه ضعف نداره خوب میخوابه ها ولی وقتیم بیداره خیلی میخنده و حرف میزنه  یعنی مشکلی نیست؟؟

پسرمن تو بیداری هم گریه میکنه .پستونک هم نمیگیره.کلا یکسره.تااین هفته اگه آروم نشد .بایه دکتر مشورت کردم کمکی بهش میده.پسرم دست ش همش تو دهنشه ولی شیر تو بیداری نمیخوره

بلع یعنی خوب نتونه شیر رو قورت بده بره پایین یا با بینی خوب نفس بکشه موقع شیر خوردن

ن این مشکلو نداشته ک

فقط وقتی سینم رگ میاد بدش میاد و پس میزنه سینه رو

پسرمنم از وقتی سه ماهه شده درست شیر نمی خوره الان پانزده روز بامکافات بهش شیر میدم 

من از وقتی واکسن دوماهگیشو زدم اینجوری شد 

دختر منم ۵ دقیقه میخوره . نگرانی نداره قدرت مک زدنش زیاده با همون ۵ دقیقه خودشو سیر میکنه . سعی کن ح ...

مرسی ممنونم ک تجربت رو در اختیارم گذاشتی 

باسرنگ بده هم شیرخودتو هم شیرخشک

با قطره چکون با بازی بهش میدم اونم ته حلقش میریزم وگرنه همه رو میریزه بیرون

از یکماهگی تا الان که چهارماهشه یکسره گریه میکنه...از بس دکتر بردمش که خانمون شده داروخانه .ولی تاثی ...

الاهی بگردم طفلی رفلاکس نداره؟؟