2777
2789
عنوان

دختر ۳ ماهه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 58 پست
وای ۳ ماهه خیلی زوده لعاب برنج معدشو داغون می‌کنی

چیکار کنم بخدا از ناراحتی خودم داغون شدم

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همین مونده از ۳ ماهگی غدا خورش کنی .... زوده معدشو داغون نکنی یوقت

چشم

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

دختر من ۳ ماه و نیمه خیلی پیش میاد از شدت هیجان و کنجکاوی محیط اطراف گاهی هم از سر لجبازی و خستگی طلب شیر نمیکنه . اینجور مواقع سعی کن آرومش کنی وقتی خوابید سینه رو بذار دهنش خودش میخوره 

و خدایی که به شدت کافیست...
شیرت پرچربه یا هم رفلاکس داره

دکتر گفت احتمالا رفلاکسه کپسول امپرازول داد اما بازم کم شیر میخوره اصلا به دلم مونده این بچه ۱۰ دقیقه شی  بخوره 

بیشترین دقیقه ای ک شیر خورده ۵ دقیقس

چیکار کنم بخدا از ناراحتی خودم داغون شدم

اگر وزنگیریش خوبه نگران نباش بالاخره بچه سه ماهه مث بچه یک ماهه ک شیر نمیخوره،فکش قوی تر شده بیشتر میمکه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
نکنه مشکل بلع تنفس  یا رفلکس چیزی داره حتما ببر دکتر

بلع تنفس چیه؟

سه چهار ماهگی سنی هست که بچه ها یه حالت گذار اینجوری دارن

از بازیگوشی یا هر چیزی هست کمتر شیر میخورن ولی توی هر وعده به اندازه نیازشون میخورن مگر اینکه  روند افزایش وزنشون خوب نباشه

خیلی از مامانا اینجور موقعها فکر میکنن یا شیرشون کمه و یا مشکل خاصیه و اینقدر درگیر حاشیه میشن و حساس میشن که یا بچه رو از شیر خودشون محروم میکنن و بزور شیشه ای میکنن یا اصرار زیاد روی شیر خوردن و ایجاد جو باعث میشه بعدا هم بچه موقع غذا خوردن دچار همون جو میشه و بدغذا میشه

اگه مریض نباشه خوب سیر هست. چه کپسولی دادی. نگو ازونیوم دادی

نه گلم دکترش امپرازول داد

ن بابا زوده هیچی نده والاجانم بچه من الان ده ماهست تاخودم بهش ندم طلب نمیکنه چ غذا چ شیر 

یعنی هروقت شیر خواست بدم اصرار نکنم ؟؟

بچه منم دو ماه و نیمشه  , خیلی بد شیر میخوره سه یا چهار ساعت یبار اونم یک کم شبا که تا ظهر میخو ...

میفهمم حالتو عزیزم دقیقا منم این مشکلو دارم 

پسرمنم 4ماهشه همینه...بردمش دکتر کپسول داد اونم تاثیر نکرد..تازه  دیشب ختنش کردیم ولی بازم شیرن ...

وای بخدا منم مشکل شمارو دارم اصلاااا شیشه نمیگیره عوووق میزنه