2777
2789
عنوان

دختر ۳ ماهه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 58 پست
ن جانم اگه وزنش خوبه ک شیرشب اشکال نداره بزاربخوابه فقط قبل خواب بده خودش دم صبح بیدارمیشه ولی درطول ...

مرسی عزیزم خدا کوچولوتو برات نگه داره

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
الاهی بگردم طفلی رفلاکس نداره؟؟

اگه بگم تا الان 8تا دکتر بردم باور میکنی.. هیچ کس نمیگه رفلاکس داره...این دکتر آحری بردم گفت ختنش کن شاید آروم بشه...تازه دبشب ختنش کردیم.. بازم گریه هاش هست. شیر منم نمیخوره مگه بخوابه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن تو بیداری هم گریه میکنه .پستونک هم نمیگیره.کلا یکسره.تااین هفته اگه آروم نشد .بایه دکتر مشورت ...

منم تو خواب ب دخترم شیر میدم اول پستونک میزارم دهنش بعد فورا با سینه ی خودم جا ب جاش میکنم تا متوحه نشه

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
اگه بگم تا الان 8تا دکتر بردم باور میکنی.. هیچ کس نمیگه رفلاکس داره...این دکتر آحری بردم گفت ختنش کن ...

یعنی اصلا گزینه رفلاکس رو نمیگن؟؟ 

ولی احتمال زیاد رفلاکس داره پسرتون

راستی دقت کن ب تغذیت بچه من وقتی پرتقال سیر ترشی پیاز خام اینابخورم شیرمو نمبخوره

مرسی خانمی چشم 

یعنی اصلا گزینه رفلاکس رو نمیگن؟؟  ولی احتمال زیاد رفلاکس داره پسرتون

نه هیچ کدوم نگفتن رفلاکس...من لبنیات خصوصا شیر و روغن حیوانی زیاد میخورم بهم گفتن نخور .دارم رعایت  میکنم ولی گریه هاش هنوزادامه داره

نه هیچ کدوم نگفتن رفلاکس...من لبنیات خصوصا شیر و روغن حیوانی زیاد میخورم بهم گفتن نخور .دارم رعایت & ...

الاهی بگردم مطمئن باش رفلاکسه

سلام عزیزم امیدوارم مشکل دخترت زود حل شه یه سوال بی ربط به تاپیکت دارم در مورد زردی دخترت

دختر من ۴۳ روزشه هنوز پوست صورتش زرده البته گاهی سفیدتر میشه ولی خب در کل مشخصه که زرده طوری که انگار سبزه س

زردی دختر شما کی و چجوری دفع شد؟

سلام عزیزم امیدوارم مشکل دخترت زود حل شه یه سوال بی ربط به تاپیکت دارم در مورد زردی دخترت دختر من ۴ ...

سلام عزیزم من اواخر اینکه دوماهش بشه زردیش با قرص فنوباربیتال رفع شد دکتر داده بود بهم اول تا ۴ روز نصف بهش میدادم بعد تا چهار روز یک چهارم  بدون دردسر رفع شد 

غصه نخور اگه تمام ازمایشات رو دادی دیگه مشکلی نیست کم کم رفع میشه 

قربونت عزیزم خدا دخملتون واست ببخشه

فداتشم مرسی همچنین