2777
2789
عنوان

دختر ۳ ماهه ی من

559 بازدید | 58 پست

سلام مادرای عزیز دخترم ۳ ماهشه چند هفتس خیلییی بد شیر میخوره انگار اصلا گرسنش نمیشه شده ۶ ساعت گرسنه می مونه اما طلب شیر نمیکنه 

دکترم بردمش کپسولش داد اما بازم خوب نشده 

توروخدا بگین برا کوچولوی شماها این اتفاق افتاده یا نه 

بعضیا میگن کم کم شروع کن به لعاب برنج دادن 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همین مونده از ۳ ماهگی غدا خورش کنی ....

زوده معدشو داغون نکنی یوقت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نهههه لعاب برنج نده. زوده  برفک نداره دهنش؟ آزمایش ندادی؟

نه عزیزم نزده 

چ ازمایشی؟

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بچه منم دو ماه و نیمشه  , خیلی بد شیر میخوره سه یا چهار ساعت یبار اونم یک کم شبا که تا ظهر میخوابه کلا سه دفه شیر میخوره فک کنم خودمم شیرم کم شده دیگه سینم رگ نمیکنه شل شده منم غصه میخورم

پسرمنم 4ماهشه همینه...بردمش دکتر کپسول داد اونم تاثیر نکرد..تازه  دیشب ختنش کردیم ولی بازم شیرنمیخوره مگه تو خواب...من به دکترگفتم گشنشه گفت نه ترش کرده. یه ذره بچه چیه که ترش کنه.شیرخشک خریدم اصلا شیشه نمیگیره.این هفته صبر میکنم واینستاد غذا کمکی شروع میکنم

خب حتما شیرت قناعت داره ک سیر میشه

اخه تا ۶ ساعت امکان نداره ک 

وقتی بخوام بزورم شیر بدم عوق میزنه 

شیشه شیرم نمیگیره 

بعضی وقتا مجبورم با قطره چکون شیرش بدم