2777
2789
عنوان

ای خدا چی میشد ملک کنم بفروش می‌رفت و منم مشکلاتم حل میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست
سلام روزهای دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ مرتبه سوره تکاثر رو بخون..

من میخونم خدا کنه که حاجتم برآورده شه چون مشتری ها میان و میگن این بدرد نمیخوره از شهر دوره 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزهای دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ مرتبه سوره تکاثر رو بخون..

بخدا اینقدر درمونده شدم 

بعد اینکه بخاطر شرایط گرونی میگن کلا بازار ملک قفل شده

اینقدر تلاش کردم دلم خونه

میشه هیچ چیز نشد نداره امید وار باش...

از بس این مشتری ها بهم گفتن بدرد نمیخوره کلا این باور ناامیدی در من ایجاد کردن 🥺🥺🥺

از بس این مشتری ها بهم گفتن بدرد نمیخوره کلا این باور ناامیدی در من ایجاد کردن 🥺🥺🥺

شما انرژی مثبت بده ...اینو بخون بعد تو نت بزن یه دعایی هست واسه فروش خونه بنویسی اونم انجام بده ..انشاالله که میشه

شما انرژی مثبت بده ...اینو بخون بعد تو نت بزن یه دعایی هست واسه فروش خونه بنویسی اونم انجام بده ..ان ...

آخه من الان اومدم استان دیگه و پیش خونه نیستم این دعا رو بنویسم مشتری بیاد پدرم خونه رو میفروشن

واقعا اعصابم خورده خیییلی 

بخدا خودم صبح چیزی محکم خورد تو پاک الان سیاه شده دقیقا میفهمم درد پا چقدر سختههمین الان تسبیح برداش ...

یک هفته اس سیاتیکم از کنر شروع شد به ران بعد زانو حالا ساق پامه,سه تا مسکن سه تا مکمل خوردم یه ذره آروم شد،من آدم بسیار فعالی ام صبح میرم سرکار ظهر باکلی خرید میام نهار میپزم بچه رو میبردم مهد .نونوایی  و سبزی ومیوه ومرغ وماهی همه چی خودم بودم بشور بساب ،یه هفته اس دارم زجر میکشم

یک هفته اس سیاتیکم از کنر شروع شد به ران بعد زانو حالا ساق پامه,سه تا مسکن سه تا مکمل خوردم یه ذره آ ...

سوپ پای مرغ خوبه حتی استخوان گوسفندی رو بزاری چندین ساعت بپزه مایه مقوی ازش بدست میاد 

سنجد هم خوبه و اینکه هر روز یکم عسل بخور روغن حیوانی هم خوبه براتون و اینکه هر روز با روغن گرم ماساژ بدی

یک هفته اس سیاتیکم از کنر شروع شد به ران بعد زانو حالا ساق پامه,سه تا مسکن سه تا مکمل خوردم یه ذره آ ...

عزیزم آدمای زرنگ و زیاد کار می کنم دچار کمر درد و سیاتیک میشن یه سوال بخاطر دیسک کمر دچار تکرر ادرار میشید؟

سعی کن به خودت استراحت بدی خودت از همه چیز با ارزش دری حتی میتونی پای مرغ تازه یکم بخری باهاش سوپ درست کنی خیلی خوبه حتی استخوان گوسفندی رو بزاری چندین ساعت پخت یه مایع مقوی ازش بدست میاد خوبه برا زانو حتی میگن سنجد هم خوبه و هر روز یه قاشق عسل بخپر اگه بتونی نیم کیلو روغن حیوانی اعلا پیدا کنی هم عالیه 

با روغن بنفشه کمرتو گرم کن

عزیزم آدمای زرنگ و زیاد کار می کنم دچار کمر درد و سیاتیک میشن یه سوال بخاطر دیسک کمر دچار تکرر ادرار ...

تکرر ندارم این هفته ،قلمه وپای مرغ دل جگر کبابی  خوردم ولی شیر وعسل ودینا اصلا یادم نبود